A
Admin
Yönetici
Yönetici
Nilsu Berfin Aktaş, 17 Ağustos 1998’de Ankara’da dünyaya geldi. Yetenek Evi Sanat Akademisi mezunu olan genç oyuncu, televizyon ve sinema dünyasında adından söz ettiriyor. 2018 yılında yayımlanan “Geleceğin Starı” yarışmasıyla tanınan Aktaş, kariyerine hızlı bir giriş yaptı. 2019-2021 yılları arasında Show TV’de yayınlanan ve Ersoy Güler’in yönetmenliğini üstlendiği “Kuzey Yıldızı İlk Aşk” dizisinde başrolü üstlenen Aktaş, ardından 2021’de Star TV ekranlarında yayınlanan “Benim Hayatım” dizisinde Onur Tan yönetmenliğinde başrol oynadı. 2022-2023 döneminde ise Show TV’nin sevilen dizisi “Gelsin Hayat Bildiği Gibi”de başrolü üstlendi. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş, 4 Aralık 2022’de düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri’nde “Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde ödüle layık görüldü. 2023 yılında NOW TV platformunda yayınlanan Pastel Film yapımı “Yaz Şarkısı” dizisinde “Gülbeyaz / Yaz Yıldırım” karakterini canlandıran Aktaş, 2024’te ise Medyapım imzalı “Korkma Ben Yanındayım” dizisinde “İnci Sağlam” rolüyle başrolde yer aldı. Nilsu Berfin Aktaş, genç yaşına rağmen yeteneği ve projeleriyle Türk televizyon dünyasında önemli bir isim haline geldi. Nilsu Berfin Aktaş Nereli? Genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, 17 Ağustos 1998 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi ancak aslen Tokatlıdır. Güzelliği ve yeteneğiyle dikkatleri üzerine çeken Aktaş, oyunculuk kariyerine oldukça hızlı bir giriş yaptı. Genç yaşına rağmen gösterdiği üstün performansla izleyicilerden büyük ilgi gören Aktaş, kısa sürede geniş bir hayran kitlesi kazanmayı başardı. Nilsu Berfin Aktaş Hangi Yarışmaya Katıldı? Genç ve yetenekli oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, 2018 yılında büyük bir başarıya imza atarak Geleceğin Starı yarışmasında 2.lik ödülünü kazandı. Bu önemli ödül, Aktaş'ın oyunculuk yolundaki kariyerinin başlangıcını şekillendirdi ve onu televizyon dünyasında tanınan bir isim haline getirdi. Nilsu Berfin Aktaş Hangi Dizi ve Filmlerde Oynadı? Genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, kısa sürede büyük bir başarı elde ederek televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edindi. 2023 yılında Yaz Şarkısı adlı dizideki başrolü ile adından bir kez daha söz ettiren Aktaş, Yaz ve Gülbeyaz karakterleriyle büyük bir beğeni topladı. Ayrıca, 2022'de Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinde Gizem karakterine hayat verdi ve izleyicilerden büyük ilgi gördü. Nilsu Berfin Aktaş, oyunculuk kariyerine hızla adım attığı 2021 yılında da birçok projede yer aldı. Kalp Yarası dizisinde Pınar, Benim Hayatım dizisinde Hayat karakterini canlandırarak geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Aynı yıl Kolej ve Ölüm Zamanı gibi projelerde de önemli roller üstlendi. 2019 yılında ise Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe Mollaoğlu karakteriyle büyük bir çıkış yaptı. Aynı yıl Rastlantı adlı sinema filminde de rol alarak, oyunculuk yeteneğini beyaz perdede de sergileyen Aktaş, gelecekteki projelerde daha da parlak bir kariyerin kapılarını aralamayı hedefliyor. Nilsu Berfin Aktaş, her yeni projesiyle izleyicilerini etkilemeyi sürdürüyor ve kariyerindeki hızlı yükselişiyle dikkatleri üzerine çekiyor.