Nilperi Şahinkaya günler sonra sessizliğini bozdu! Annesini kaybettikten sonra yaşadığı zor günleri anlattı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İntihar girişimi iddiasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, sosyal medyada yeni bir açıklama yaparak sessizliğini bozdu. Şahinkaya, annesini 30 Ağustos’ta kaybettikten sonra zor günler geçirdiğini belirtti.

GÜNLER SONRA CEVAP VERDİ

Oyuncu, günler sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımda üzgün olduğunu belirtti ve paylaşımının yanlış anlaşılmalara yol açtığını ifade etti:
"Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğum paylaşımdan dolayı çok üzgünüm, çok yanlıştı. Kendi kayıplarınızdan bahsetmeniz, sevgi dolu destek mesajlarınız çok duygulandırdı. Teşekkür ederim. Haklısınız, hiçbirimiz yalnız değiliz, hepimiz aynı yolda yürüyoruz."

Nilperi (1)

PAYLAŞIMI SEVENLERİNİ KORKUTTU

Nilperi Şahinkaya, annesi Meltem Vural’ın vefatının ardından sosyal medya hesabında sık sık annesine duyduğu özlemi paylaşıyordu. 30 Ağustos’ta yayımladığı bir paylaşımda annesiyle fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Canlarım ben annemsiz yapamıyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Beni affedin" notunu düştü. Ancak mesaj kısa süre içinde silindi ve hayranları arasında endişeye yol açtı. Bazı iddialar, oyuncunun evinde ilaçlar nedeniyle baygınlık geçirdiği yönünde ortaya atıldı.

MANAJERİNDEN AÇIKLAMA

Şahinkaya’nın menajeri, çıkan söylentileri yalanladı ve açıklamasında şunları söyledi: "6 ay boyunca annesine gece-gündüz baktı ve zor bir süreçten geçti. Kendisiyle konuştum, arkadaşları yanındaydı. Story'yi atarken de yanında arkadaşları vardı. O psikolojiyle bunları yazmış ama öyle hap almak, intihar etmek gibi bir şey yok."

(HABERLER.COM)

Geri