Nihal Candan'ın annesinden şok eden sözler: 'En az dört tane doğurmasını istiyorum'

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bir süredir Anoreksiya Nervoza hastalığı sebebiyle hastanede tedavi gören sosyal medya fenomeni Nihal Candan hayatını kaybetmişti. Nihal Candan'ın genç ölümü sevenlerini yasa boğarken, ailesinin söylemleri gündem olmaya devam ediyor. Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan acılı anne Umut Candan söyledikleriyle şoke etti. Anne Umut Candan, Nihal Candan'ın kız kardeşi Bahar Candan'ın görücü usulü ile evlenmesini istediğini ve dört bebek dünyaya getirmesini beklediğini dile getirdi. "En az dört tane doğurmasını istiyorum" Umut Candan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 'Bahar’ın merhametli, vicdanlı, karakterli, düzgün biri ile evlenip çocuğu olursa Nihal tekrar doğar diye düşünüyorum. En az dört tane doğurmasını istiyorum. Biliyorum Nihal, muhakkak dönüş yapacak bize o şekilde. Zaten Bahar da kabul etti. Bir an evvel görücü usulü ile evlenmesini istiyorum. Helal süt emmiş biri olsun yeter. Başka da bir kıstasım yok. Tertemiz çocuğum hiç hak etmediği şeyleri yaşayıp, hiç hak etmediği şekilde de öldü. Kızım Zeynep Su daha çok küçük, ondan böyle bir şey isteyemem ama Bahar kabul etti. Bir an önce güzel bir yuva kurup Nihal’i doğurmasını istiyorum. Acısı geçmeyecek ve yeri hiçbir şekilde doldurulmayacak ama hafifleyecek. Acıyla yaşamayı öğreneceğiz. Diğer türlü zor. Evlenmeyi düşünenler lütfen anlasın beni, kızmasınlar bana. Bahar çok iyi bir kız, tertemiz. Bahar’ı hoş görün. Şu an ailede kimse normal değil, herkes çok acılı.' "Soytarılık yaptılar, söz geçiremedik" Anne Candan, gelen eleştirilere şu sözlerle yanıt verdi: 'Vicdanım rahat. Çünkü yavrularım için canımı bile verecek bir annelik yaptım. Babası keza yine öyle iyi bir babaydı. Ama kızlar sosyal mecraları iyi kullanamadı. Soytarılık yaptılar, söz geçiremedik. Orada kendilerini olmadıkları bir kişi gibi gösterdiler. Tecavüzcü Coşkun ya da Nuri Alço kötü biri mi? Değil. Ama sırf rollerinden dolayı insanlar kötü sandı. Benim kızlarım da melek gibiydi. Ne arsızlık ne hırsızlık var. Tertemizler ve Nihal’im cennete gitti. Bahar da çok normal bir insan. ‘Instagram’da tıklanayım, takipçim artsın’ derdindeydi hep. İnsanlar olmadığı gibi gösteriyor kendini orada. Bizim Bahar da aşırı zengin gösterdi kendini, halbuki hiç değil.' "Kızlarım iyi kıyafet alsın diye tarla bile sattım" 'Sadece öğretmen maaşı girerdi evimize. Biz bütün paraları kızlarıma harcadık. Sigaramız yok, alkolümüz yok. Eşim kaymakamlık bile yaptı. Onca parayı sadece onlara harcadık. Helali hoş olsun. İyi ki de yavrumun bir dediğini iki etmemişim. Nur Yerlitaş, bir gün bana dedi ki “Bu kız neden küçük butiklerden değil pahalı yerlerden alışveriş yapıyor?” Ben de sürekli kıyafet için kredi çekiyordum. Tarla bile sattım. Hiçbir zaman onları maddi olarak muhtaç etmedim, demek ki manevi olarak yetmedik. Ama kocası gelse Nihal kurtulurdu. O intihar etti, eminim. İftiralarla baş edemedi. Bahar, evet kendini çok zengin gibi gösteriyordu sosyal medyada ama orada kim gerçek ki?'

Geri