A
Admin
Yönetici
Yönetici
15 Haziran 1995 tarihinde Mersin’de doğan Gülnihal Candan, kamuoyunda daha çok “Nihal Candan” olarak tanınıyor. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini sürdüren Nihal, genç yaşta televizyon ekranlarında adını duyurmaya başladı. Özellikle TV8’de yayımlanan “Bu Tarz Benim” yarışmasıyla geniş kitlelerce tanındı. “Bu Tarz Benim” Yarışmasıyla Gelen Ün Nihal Candan, televizyon macerasına 16 Ekim 2014 tarihinde “Bu Tarz Benim” programına konuk olarak katılmasıyla başladı. Jüriden aldığı 3 yıldızla yarışmaya katılmaya hak kazanan Nihal, ikinci sezon yarışmacıları arasında yer aldı. Programda, ünlü jüri üyeleri Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu gibi isimlerin yanı sıra konuk jüri olarak Soner Sarıkabadayı da yer aldı. Yarışmadaki özgün stili ve kişiliğiyle dikkat çeken Nihal Candan, moda ve stil konusunda kendisini geliştirdi. Yarışma sonrasında sosyal medya üzerinden de büyük bir takipçi kitlesine ulaştı. 2016 Yılında Survivor'a Katıldı Nihal Candan’ın televizyon serüveni bununla sınırlı kalmadı. 7 Şubat 2016’da başlayan “Survivor 2016” yarışmasında gönüllüler takımında yer aldı. Zorlu parkurlarda ve rekabetçi mücadelede kendisini gösteren Nihal, dayanıklılığı ve mücadele azmiyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Survivor deneyimi, onun televizyon dünyasındaki profilini güçlendiren önemli adımlardan biri oldu. Aile Hayatı ve Kardeşi Bahar Candan Nihal Candan’ın hayatında özel bir yere sahip olan bir diğer isim, 1997 doğumlu kız kardeşi Bahar Candan’dır. Bahar da televizyon yarışmalarıyla tanınan bir isim olarak medyada yer aldı. İki kardeş, moda ve televizyon dünyasında ayrı ayrı başarılarıyla dikkat çekiyor. Özel hayatında ise Nihal Candan, Ömer Faruk Çiçek ile evlidir. Aile hayatını da yoğun iş temposuna rağmen dengede tutmaya çalışıyor. Eğitim Hayatı Merak Konusu Oldu Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Nihal Candan, eğitimini sürdürürken televizyon ve sosyal medya alanında aktifliğini sürdürüyor. Moda, stil ve yaşam tarzı konularında yaptığı paylaşımlar ve yarışma deneyimleri ile genç kitlelerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Nihal Candan'ın Rahatsızlığı Nedir? Sosyal medya fenomeni Nihal Candan, cezaevinde bulunduğu süre zarfında sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kaldı. Alınan bilgilere göre, Candan’a anoreksiya nervoza teşhisi konuldu. Bu rahatsızlık, kişinin yemek yemeyi bilinçli olarak reddetmesine ve kilo alma korkusuyla aşırı zayıflamasına yol açıyor. Uzun süre yeterli ve dengeli beslenemeyen Candan’ın sağlık durumu da bu süreçte önemli ölçüde kötüleştiği belirtildi. Nihal Candan'ın Son Durumu Nasıl? Candan’ın hastane sürecinde yanında olan modacı Pınar Kerimoğlu, sağlık durumu hakkında endişe verici açıklamalarda bulundu. Kerimoğlu, “Durumu çok kritik. Acilen vasi atanmalı ve vakit kaybedilmeden tedavi süreci başlatılmalı” ifadelerini kullandı. Kerimoğlu, Candan’ın şu anda yoğun bakımda olduğunu ve kilosunun 25’e kadar gerilediğini belirtti. (Miliyet- Posta)