Minler Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi! Yaş kategorilerine göre dereceler belli oldu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Sivas’ta düzenlenen Minikler Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi. Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen organizasyon, 10-14 yaş aralığındaki kız güreşçileri bir araya getirdi. Şampiyona sonunda dereceye giren takımlar madalyalarını düzenlenen törenle aldı. SİVAS'TA HEYECANLI MÜSABAKALAR Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen ve 10, 11, 12, 13 ve 14 yaş kategorilerinde kız sporcuların mücadele ettiği Minikler Türkiye Güreş Şampiyonası, Sivas’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Farklı şehirlerden gelen çok sayıda kulüp ve sporcu, yaş gruplarına göre mindere çıkarak şampiyonluk için ter döktü. MADALYALAR TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ Müsabakaların ardından dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi. Sporculara madalyalarını; Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Sivas Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Keskin, Sicil Lisans ve Kulüpler Şube Müdürü Emrah Yıldırım, Antrenörler ve idareciler takdim etti. TAKIM SIRALAMALARI AÇIKLANDI Şampiyonada yaş kategorilerine göre dereceye giren takımlar şöyle sıralandı: 10 YAŞ KATEGORİSİ TAKIM SIRALAMASI Antalya Kepez Belediyesi Spor Kulübü – 80 puan İstanbul Beylikdüzü Kavaklı Ortaokulu – 50 puan Isparta GSK – 45 puan 11 YAŞ KATEGORİSİ TAKIM SIRALAMASI Siirt GSK – 71 puan Elmalı GSK – 69 puan Nevşehir GSK – 59 puan 12 YAŞ KATEGORİSİ TAKIM SIRALAMASI Isparta GSK – 73 puan Siirt GSK – 62 puan Antalya Elmalı GSK – 61 puan 13 YAŞ KATEGORİSİ TAKIM SIRALAMASI Siirt GSK – 93 puan Afyon Yeşilay SK – 83 puan Erzincan Cimin – 49 puan 14 YAŞ KATEGORİSİ TAKIM SIRALAMASI Kayseri Melikgazi – 60 puan İzmir Tire Belediyesi – 57 puan Iğdır GSM – 54 puan

Geri