Mine Kılıç kimdir? Mine Kılıç Kaç yaşında ve nereli?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Mersin’de dünyaya gelen Mine Kılıç 5 Kasım 1986 tarihinde doğmuştur. Oyunculuk eğitimini Şahika Tekand Studio Oyuncuları’nda aldı. Ayrıca Türker İnanoğlu Sinema ve Televizyon Eğitim Vakfı’nda kamera önü oyunculuğu dersleriyle kariyerine yön verdi. TELEVİZYON DİZİLERİYLE TANINDI Televizyon ekranlarına ilk kez 2007 yılında “Oyun Bitti” dizisiyle adım atan Mine Kılıç, sonraki yıllarda “Al Yazmalım”, “Beni Böyle Sev”, “Beyaz Gece”, “Aile İşi”, “Bana Sevmeyi Anlat”, “8. Gün” ve “Ağlama Anne” gibi dizilerde rol aldı. Bu projelerdeki performanslarıyla dikkat çekti. SİNEMA FİLMLERİNDE BAŞROL VE ROLLER Oyuncu, televizyonun yanı sıra sinema alanında da çeşitli yapımlarda yer aldı. 2009 yılında “Büşra” filminde başrolü üstlenen Mine Kılıç, daha sonra “Durak” (2016) ve “New York in New York” (2019) filmlerinde rol aldı. KARIYERİNDEKİ GELİŞİM VE DENEYİMLER Mine Kılıç, profesyonel oyunculuk kariyerinde hem televizyon dizileri hem de sinema filmleriyle farklı deneyimler kazandı. Eğitimini aldığı kurumlar ve projelerdeki yer aldığı roller, oyunculuğunu geliştirmesinde etkili oldu. MİLLİYET

Geri