A
Admin
Yönetici
Yönetici
İngiltere’nin kuzeyinde yaşayan inşaat işçisi Terry, katıldığı piyangodan tam 1.2 milyon euro (yaklaşık 54 milyon TL) kazanarak hayatında beklenmedik bir döneme girdi. Fakat elde ettiği bu büyük serveti lüks yaşama harcamak yerine, sade ve anlamlı bir yol izlemeyi tercih etti. Terry, yıllardır sürdürdüğü inşaat işini bırakmayı hiç düşünmediğini belirtti. “Okulu bıraktığımdan beri bu işteyim ve kazandığım paraya rağmen işi bırakmayı düşünmüyorum. Çünkü işimi seviyorum,” dedi. Büyük ikramiye ile kazandığı parayı dört kızının konut kredilerini kapatmak için kullanacağını da sözlerine ekledi. Hayatında köklü değişiklikler yapmak yerine, uzun yıllar önce aldıkları arsada konut inşa etme hayalini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ancak sevinci büyük bir acıyla da gölgelendi; büyük ikramiyeyi kazandıktan yalnızca iki gün sonra babasını kaybetti. “Babam, çocuklarının ve torunlarının artık güvende olduğunu bilerek huzur içinde gözlerini yumdu,” diyerek duygularını paylaştı. Terry ve eşi, yaşadıkları zorlukların ardından erteledikleri Peru seyahatini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Machu Picchu’yu ziyaret ederek yeni bir döneme adım atacak çift, bu büyük kazançla hayatlarında yeni bir sayfa açtı. (Sözcü)