A
Admin
Yönetici
Yönetici
Hayatınızın en özel karelerinden biri; mezuniyet fotoğrafı… Cübbeler tamam, saçlar fönlü, peki ya gülüş? 20 yıllık meslek hayatımda yüzlerce gençle çalıştım. En sık duyduğum cümle; “Hocam, dişlerim güzel ama bir şey eksik sanki…” İşte tam burada devreye ‘gülüş tasarımı’ giriyor. Ortodontiden bonding uygulamalarına, minimal dokunuşlarla kendi yüz tipinize uygun, doğallığını kaybetmeyen gülüşler oluşturmak mümkün. Siz sadece o gülüşe hazır olun, gerisini birlikte hallederiz. Yaza Gülerek Girin Diş beyazlatma işlemleri hakkında bilmeniz gerekenler… “Emre Bey, yaza düğünüm var. Diş beyazlatma yaptırsam mı?” Yaz mevsimi sosyal hayatın zirvesi. Düğünler, tatiller, fotoğraflar… Hepimiz en iyi halimizi görmek istiyoruz. Beyazlatma işlemi doğru teknikle yapıldığında güvenli ve oldukça etkili. Ama “pırıl pırıl” derken abartıya kaçmak yok. Her beyaz sağlıklı değildir. Her sarı da sağlıksız sayılmaz. Klinik beyazlatmalarla doğal ışıltınızı korurken sizi “Photoshop’lu gibi” değil, kendiniz gibi ama en iyi versiyonunuzda yansıtıyoruz. Diş eti estetiği ile kusursuz gülüş mümkün mü? Gülümserken aynaya bakın. Dişler güzel ama sanki çok mu diş eti görünüyor? İşte bu noktada “pembe estetik” yani diş eti estetiği devreye giriyor. 20 yıldır dişin değil, gülümsemenin tamamına bakmayı öğütlüyorum. Bazen 15 dakikalık bir lazer dokunuş, yıllardır sizi rahatsız eden o “fazlalık hissini” ortadan kaldırabiliyor. Yani evet, sadece diş değil, diş eti de estetik olabilir. Ve sonuç? Gerçek bir 'wow' etkisi. Yazın tatlı tuzakları Soğuk içecekler ve diş hassasiyeti Sıcak kumlar, serin içecekler, bol limonlu soda... Ve bir anda gelen o zonklama; “Ay dişim sızladı!” Yaz aylarında hassasiyet şikâyetleri artıyor çünkü sıklıkla asidik ve buzlu içecekler tüketiliyor. Hassasiyet aslında vücudunuzun alarm sistemidir. Doğru diş macunu, flor uygulamaları ve basit alışkanlık değişiklikleriyle yaz boyu rahat bir nefes almak mümkün. Unutmayın; soğuk içeceği keyifle yudumlamak herkesin hakkı! Sağlıklı gülüş, sağlıklı yaşam Ağız sağlığı ile bağışıklık arasındaki bağlantı… Ağız vücudun aynasıdır. Periodontal (diş eti) hastalıkların kalp, şeker ve hatta Alzheimer gibi hastalıklarla ilişkisi olduğunu gösteren onlarca bilimsel yayın var. Ben hep şöyle anlatıyorum: Dişlerinizi fırçalamamak, vücudunuzun bağışıklık kalesinde açık bir kapı bırakmak gibidir. Sağlıklı bir gülüş sadece estetik değil, aynı zamanda koruyucu bir kalkandır. Bugün aynaya gülümseyin. Eğer içinize sinmiyorsa, sadece estetik değil, sağlık açısından da bir adım atma zamanıdır.