Mesut Özil’den Leroy Sane açıklamaları! Telefon konuşmasını doğruladı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Eski futbolcu Mesut Özil, Başakşehir’de özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlik sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özil, Alman yıldız Leroy Sane’nin Galatasaray’a transfer sürecine dair konuştu. Sane ile transfer süreci öncesinde görüştüklerini söyleyen Özil, yapılan haberlerin aksine, Galatasaray’a yönlendirme iddialarını doğrulamadı. “DAHA ÇOK İSTANBUL’U SORDU” Özil, görüşmeye dair şunları aktardı: "Ama yazıldığı gibi ben Galatasaray'a yönlendirmişim şeklinde değil. Daha çok Türkiye'yi ve İstanbul'daki hayatı sordu. Güvenli bir şehir olduğunu söyledim." “İNANILMAZ YEMEKLERİMİZ VAR” Türkiye hakkında olumlu bilgiler paylaştığını söyleyen Özil, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Bir de 'İnanılmaz yemeklerimiz var. Gelirsen çok mutlu oluruz' dedim. O da geldi. Başarılar diliyorum ona da." “GELDİĞİ İÇİN MUTLUYUM” Özil, Alman yıldızın Türkiye’ye gelişinden memnuniyet duyduğunu da belirtti. Konuşmasında, Sane’nin Türkiye’de güzel bir deneyim yaşayacağına inandığını ifade etti.

Geri