A
Admin
Yönetici
Yönetici
Klasik müzikle modern popu buluşturan Matteo Bocelli, “Summer Nights” dünya turnesi kapsamında İstanbul’da müzikseverlerle buluştu. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne alan genç sanatçı, güçlü sesi ve enerjisiyle izleyenleri büyüledi. “İSTANBUL’DA İLK PERFORMANSIM” Konserine “For You” şarkısıyla başlayan Bocelli, seyircileri “İyi akşamlar” diyerek Türkçe selamladı. “İstanbul, nasılsınız? Bu benim burada ilk performansım. Çok heyecanlıyım. Umarım bu gece birlikte iyi zaman geçireceğiz,” sözleriyle sahne heyecanını paylaştı. REPERTUVARINDA KLASİKLERDEN POP’A ZENGİN BİR SEÇKİ Bocelli, “Luccica”, “Dimmi”, “Can't Help Falling in Love”, “Besame Mucho”, “Perfect Symphony”, “Fall On Me” ve “Caruso” gibi parçaların da yer aldığı geniş bir repertuvar seslendirdi. Sanatçı, klasik eserlerin yanı sıra Frank Sinatra ve Whitney Houston gibi efsanevi isimlerden esinlendiğini belirterek, “Bu tarzı seçtim çünkü çocukluğumun müziği buydu. Samimi bir his vermek istedim,” dedi. SEYİRCİLERLE ETKİLEŞİM DOLU PERFORMANS Konser boyunca zaman zaman izleyicilerin arasına girerek onlarla birlikte şarkı söyleyen ve dans eden Matteo Bocelli, seyircilerden büyük alkış aldı. Harbiye Açıkhava’yı dolduran müzikseverler, Bocelli’nin performansına coşkuyla eşlik etti. GENÇ YAŞINA RAĞMEN BÜYÜK SAHNELERDE 27 yaşındaki Matteo Bocelli, müzik kariyerine çocuk yaşta piyano eğitimiyle başladı. İlk konserini Roma Kolezyumu’nda veren genç sanatçının 2018 yılında babası Andrea Bocelli ile birlikte seslendirdiği “Fall On Me” adlı şarkı, 400 milyondan fazla dinlendi.