A
Admin
Yönetici
Yönetici
Kumluca MYO yerleşkesinde düzenlenen törene; Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Özen, Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, ilçe protokolü, akademik ve idari personel ile öğrenci yakınları katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. “ÜRETEN, UYGULAYAN MEZUNLAR YETİŞTİRİYORUZ” Törenin açılış konuşmasını yapan Kumluca MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Coşgun, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, “Okulumuz, teorik bilgiyi uygulamayla birleştiren bir anlayışla eğitim veriyor. Bu sayede öğrencilerimiz, özellikle tarım ve üretim sektörlerinde görev almaya hazır hale geliyor,” dedi. Eğitim sürecine katkı sunan akademik ve idari personele teşekkür etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Özen ise Akdeniz Üniversitesi yönetiminin meslek yüksekokullarına verdiği öneme değinerek, “Kumluca’nın tarımsal potansiyeline genç mezunlarımızın büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz,” ifadelerini kullandı. DÖNEM BİRİNCİSİNDEN DUYGU DOLU KONUŞMA Mezuniyet konuşmasını yapan dönem birincisi Çimen Ekinci, “Kumluca MYO’da edindiğimiz bilgi ve deneyim, geleceğimizi şekillendirmemizde yol gösterici olacak,” diyerek, tüm akademik kadroya ve ailelere teşekkür etti. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. Dönem birincisinin mezuniyet kütüğüne ismini çakması törene anlam kattı. Tören, mezun öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ve ardından “Grup Bergüzar” konseriyle sona erdi.