A
Admin
Yönetici
Yönetici
Kırkpınar’daki atmosferden büyük etkilendiğini belirten Evran, Kumlucalı hemşehrileri Başpehlivan Orhan Okulu’nun altın kemere uzanmasından dolayı büyük bir gurur yaşadığını ifade etti. “Orhan Okulu’nun altın kemeri alması hepimizi gururlandırdı. Kemerin her anını sonuna kadar hak etti,” dedi. “Tarihi Kırkpınar Er Meydanı’nda atılan her adımda, sıkılan her pehlivan elinde, gücün, sabrın ve emeğin kokusu vardı,” diyen Evran, güreşin sadece bir spor değil, aynı zamanda bir kültür ve karakter göstergesi olduğuna dikkat çekti. “Yağlı güreşin ata sporumuz olarak bu denli coşkulu ve saygı dolu yaşatılması, beni hem duygulandırdı hem de kendi ilçemizde yaptığımız organizasyonlara daha da sıkı sarılmamız gerektiğini hatırlattı,” ifadelerini kullandı. Evran ayrıca, Kumlucalı hemşehrisi Tufan Güzel’in başarısını da şu sözlerle kutladı: “Başaltı boyunda rakiplerini bir bir eleyerek Başpehlivanlık boyuna yükselen Kumlucalı gururumuz Tufan Güzel’i yürekten tebrik ediyorum. Bu başarı, azmin ve disiplinin sembolüdür. Tufan kardeşimizin önümüzdeki yıllarda da adından çok söz ettireceğine inanıyorum.” Evran, Edirne’de kendilerini misafir eden Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’a, Edirne Güreş Ağası Ufuk Özünlü’ye ve Yağlı Güreş Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş’e de teşekkür etti. Ayrıca İstanbul temasları kapsamında kendilerini ağırlayan Lexen ve Startgate Girişimi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cihat Durmuş ile Muhammet Ali Serik’e de şükranlarını iletti.