A
Admin
Yönetici
Yönetici
Personel Gelişimi İçin Stratejik İş Birliği Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ SEM) ile Lokma Tatlı Ltd. Şti. arasında önemli bir iş birliğine imza atıldı. KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve Lokma Tatlı sahibi Bekir Aktürk'ün imzaladığı protokolle birlikte; kurum çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, aynı zamanda hizmet kalitesinin yükseltilmesi hedefleniyor. Protokol kapsamında çalışanlara yönelik etkili iletişim, stres yönetimi, kurumsal sorumluluk gibi konularda eğitimler düzenlenecek. Ayrıca sektöre özel uygulamalı teknik eğitimler de verilecek. Uygulamalı Eğitim ve Akademik Standartlar Eğitimlerin planlanması, eğitmen görevlendirmeleri ve ölçme-değerlendirme süreçleri KTÜ SEM tarafından akademik standartlara uygun şekilde yürütülecek. Eğitim sonunda katılımcılar, e-Devlet sisteminden doğrulanabilir sertifikalarla başarılarını belgelendirecek. Böylece, çalışanların kariyerlerinde somut bir gelişim adımı atması sağlanacak. Gıda üretimi ve hizmet sektörünün dinamiklerine uygun olarak tasarlanan eğitim içerikleri, çalışanların güncel ihtiyaçlarına yanıt vermeyi amaçlıyor. Hizmet Kalitesinde Yeni Dönem KTÜ ile Lokma Tatlı arasında imzalanan bu eğitim protokolü, üniversite-sanayi iş birliğine örnek bir adım olarak değerlendiriliyor. Lokma Tatlı’nın hem ürün kalitesini hem de müşteri memnuniyetini artırmayı hedeflediği bu iş birliği ile sektörde örnek bir uygulama başlatılıyor. Eğitimlerin ardından Lokma Tatlı çalışanları, yenilenen bilgi ve becerileriyle sektörde daha donanımlı bir konuma ulaşacak.