Konak Belediyesi’nden YKS’ye giren öğrencilere moral desteği

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Konak Belediyesi, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencileri yalnız bırakmadı. İlçe genelindeki sınav merkezlerinde görev yapan belediye ekipleri, gençlerin sınav heyecanını hafifletmek amacıyla okul önlerinde mobil ikram araçlarıyla su, çay, limonata, simit ve poğaça ikramında bulundu. Böylece hem öğrenciler hem de onları bekleyen aileleri rahat bir ortamda karşıladı. Sessiz ve Huzurlu Bir Sınav Ortamı İçin Önlemler Alındı Konak Belediyesi zabıta ekipleri, sınav süresince okul çevrelerinde gürültü kirliliğinin önüne geçmek için gerekli önlemleri aldı. Vatandaşlar ve çevredeki esnaf, sessizliğin korunması konusunda uyarıldı. Böylece gençlerin konsantrasyonunu bozabilecek her türlü olumsuz durum engellendi. Başkan Mutlu Öğrenci ve Ailelerle Buluştu Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, sınavın yapıldığı okulları iki gün boyunca ziyaret ederek öğrencilere başarı dileklerini iletti, ailelerle sohbet etti. Vatandaşlar, Başkan Mutlu’ya teşekkürlerini iletirken, taleplerini ve önerilerini de paylaşma fırsatı buldu. Başkan Mutlu’dan YKS Öğrencilerine Motivasyon Mesajı Başkan Mutlu, “Gençlerimizin geleceği açısından büyük önem taşıyan YKS maratonunda öğrencilerimizin heyecanına ortak olduk. İkram araçlarımız ve zabıta ekiplerimizin desteğiyle, sınav sürecinin en sağlıklı şekilde geçmesini hedefledik. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum, umut ediyorum ki hayalleri gerçeğe dönüşür” sözleriyle destek mesajını paylaştı. Bülten

Geri