Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı Taylan’dan sağlıklı değişim: Fit haliyle dikkat çekti

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
“Kızılcık Şerbeti” dizisinde ‘Abdullah’ karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan, son dönemdeki fiziksel değişimiyle gündemde. Oyuncu, fit görüntüsüyle sosyal medyanın da ilgisini çekti.

DOĞAL YÖNTEMLERLE KİLO VERDİ

Taylan, 2018 yılında 15 kilo vermişti ve bu başarısını radikal yöntemlere başvurmadan, doğal bir yaşam tarzı değişikliği ile elde ettiğini açıklamıştı. Oyuncu, süreçle ilgili şunları söylemişti:
"Tüp mide ameliyatı falan yaptırmadım. Boğazını tutunca zayıflıyorsun. Tartıya pek çıkmıyorum ama şimdiye kadar 15 kilo verdim. Diyet falan da yapamadım. Sabah 8 kahvaltı, akşam 18 yemek, sonra boğazını tutuyorsun. 18'den sonra bir şey yemeyince zayıflıyor insan."

Ahmet

YENİ DİYET PROGRAMI VE SONUÇLARI

Bu yıl mayıs ayında yeniden başladığı diyet programıyla 4 ayda 18 kilo veren Taylan, önceki gün sunuculuğunu üstlendiği ‘Empati’ programının yeni sezonu için gerçekleştirilen fotoğraf çekimine katıldı.

FİT HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Oyuncunun fit ve sağlıklı görünümü, hem sette hem sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

SÖZCÜ

Geri