Kepirtepeliler Eğitim Vakfı Genel Kurulu yapıldı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kepirtepeliler Eğitim Vakfı’nın 2025 yılı olağan ve seçimli genel kurul toplantısı 14 Haziran Cumartesi günü saat 12.00-15.00 arasında Lüleburgaz’daki vakıf merkezinde yapıldı. Yeni yönetim ve denetleme kurulları belirlendi.. Kepirtepeliler 14 Haziran’da Sandık Başına Gidiyor Kepirtepeliler Eğitim Vakfı, 2025 yılı olağan genel kurul toplantısını 14 Haziran 2025 Cumartesi günü saat 12.00 – 15.00 saatleri arasında Lüleburgaz’daki vakıf merkezinde gerçekleştiridi. Toplantı, vakıf senedine uygun olarak yapılacak ve iki yıllık görev süresi dolan yönetim ile denetleme kurullarının seçimlerini de içerecek. Gündem maddelerinin göürüşülmesinin ardından yapılan seçimlerde yeni yönetim ve denetim kurulu bölge temsilcileri şu kişilerden oluştu. YÖNETİM KURULU (ASİL) İzzet Hongur, İsmail Arkın, Sibel Gündüz, Nurten Uslu, Mustafa Uludağ, Murat Bayraktaroğlu, Zafer Dursun YÖNETİM KURULU (YEDEK) Mustafa Erdaş, Hilmi Arkın, Metin Karakaş, Metin Atlı, Mehmet Demircan, Gönül Menekşe Işıksal, Gürsel Özdemir DENETİM KURULU (ASİL) Yaşar Güney, Ali Arslan, Hakan Güler DENETİM KURULU (YEDEK) Nedim Başkan, Recep Yiğit, Turgut Solak TEMSİLCİLER Sedat Türkyılmaz (Anadolu Yakası), Selçuk İşcan (Anadolu Yakası), Ethem Kahveci (Anadolu Yakası), Coşkun Alp (Silivri), Hüseyin Çakıcı (Edirne), Hasan Bölükbaş (Keşan), Hayati Tabak (Uuzunköprü), Hüseyin Gülcü (Kırklareli), Sedat Tonguz (Vize), Necdet Katı (Bursa), Mehmet Çevik (Tekirdağ), Seydi Yaşar (Çorlu), Volkan Soğancılar (Malkara), Cengiz Balcı (Saray), Ünal Tuna (Çerkezköy), Zakir Çelik (İzmir) Kepirtepeliler Eğitim Vakfı Temsilcisi Hasan Bölükbaşı, son yılların en geniş katılımlı ve verimli bir genel kurul yaşandığını belirterek Keşan’dan kongreye 2 araç ile katılan üyelere teşekkür etti.

Geri