Kent Konseyi Çocuk Meclisinden Yaz Okulu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Elazığ Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 7 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında çocuklara yönelik dolu dolu bir yaz okulu programı başlattı. Elazığ Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Meclisi, 7 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek Yaz Okulu Programı ile çocuklara hem eğlenceli hem de eğitici bir tatil imkânı sunuyor. Program öncesinde Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya gelen Kent Konseyi Başkanı Mehmet Nafiz Koca, Çocuk Meclisi kolaylaştırıcı öğretmenleri ve Meclis Başkanı Tayfun Işık, yaz okulu hakkında bilgi verdi. Koordinatör öğretmen Fatma Kalo, etkinliklerin dolu dolu ve nitelikli olduğunu belirterek, “Gruplarımızda paylaştığımız çok güzel, nitelikli ve Sıradışı etkinliklerimiz var. Bu süreç boyunca bizlerle birlikte olacaksınız, her aşamada çocuklarımıza eşlik edeceğiz. Güzel, dolu dolu bir program diliyoruz.”dedi Kent Konseyi Başkanı Mehmet Nafiz Koca ise yaz okulunun, yıl boyunca süren başarılı eğitim sürecinin devamı niteliğinde olduğunu belirterek, “bir yıl boyunca yapmış olduğumuz bu başarılı eğitim sürecini bitirip, hem dinlenme adına hem de güzel etkinlikler adına Kent Konseyi Çocuk Meclisimiz bünyesinde farklı etkinliklerle tatilimizi güzel geçirmeyi planladık. Bu bağlamda ben tabi ki Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanımız sevgili Tayfun Işık’a teşekkür ediyorum. Kendileri öncülük edecekler. Yine Kent Konseyi Çocuk Meclisi koordinatör hocalarımıza da yaklaşık bir buçuk aydan bu yana yapmış oldukları bu özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi Programın sonunda konuşan Çocuk Meclisi Başkanı Tayfun Işık, yaz okulunun çocukların sosyal, kültürel ve kişisel gelişimine katkı sunacağını belirterek, yaz okulumuzun amacı; biz çocukların eğlenerek öğrenmesi ve kişisel, kültürel, sosyal olarak gelişimimize katkı sağlamaktır. Bu mecliste çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Bunlardan biri de yaz okulu. Bu yaz okulumuzda çok güzel etkinliklerimiz var: yüzme, İHA, üniversiteye gitme ve böcek alıp inceleme. Bunlar çok güzel etkinlikler.”dedi

Geri