Keçiören Zabıtası’na moral ve motivasyon töreni: Başarı belgeleri takdim edildi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, görevlerini özveriyle sürdüren zabıta personelinin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nde düzenlenen törende, başarılı görev performansı sergileyen personellere plaket ve başarı belgeleri verildi. “Moral, Motivasyon ve Başarı Belgesi Takdim Töreni”ne Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın yanı sıra CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Muzaffer Pala, belediye yöneticileri ve çok sayıda zabıta personeli katıldı. “Zabıtamız belediyemizin şerefidir” Zabıta personeline hitap eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ekip arkadaşlarının belediye hizmetlerinde çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Seçimlerden önce halkımıza söz verdik: Caddesinde, sokağında, pazarında sadece bir hedefimiz var, halka hizmetkârlık. Baş olmaya değil, hizmet etmeye geldik. Zabıtamız belediyemizin şerefidir, aynasıdır. Bizleri mahcup edecek bir davranışta bulunduğunuzu duymadık, bu nedenle hepinize teşekkür ediyorum. Benim zabıtam halkın hizmetkârıdır ve her zaman yanınızdayım.” “Keçiören’e her gelişimizde yüzümüz gülüyor” CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol da törende yaptığı konuşmada Keçiören Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ettiklerini belirtti: “Bir yılı aşkın süredir Başkanımızın Keçiören için verdiği emeğe şahit oluyoruz. Gerçekten gurur verici işler yapılıyor. Kendisiyle ve ekibiyle gurur duyuyoruz. Keçiören halkı çok doğru bir tercih yaptı.” “Keçiören’den ilham alıyoruz” Törene katılan Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem ise Keçiören Belediyesi’nin çalışmalarını örnek aldıklarını dile getirerek, “Üniversite yıllarımı burada geçirdim. Bu üçüncü gelişim. Çalışmaları yerinde görme fırsatım oldu. Gerçekten feyz alıyoruz. Keçiören’in ortaya koyduğu başarıdan dolayı emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Törende başarı belgesi alan zabıta personeli, bu anlamlı etkinlik dolayısıyla Başkan Özarslan’a teşekkür ederek, motivasyonlarının daha da arttığını ifade etti.

Geri