Karşıyakalı 40 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Karşıyaka’da faaliyet gösteren 77 eğitim kurumunda öğrenim gören 40.041 öğrenciye karneleri verildi. İlçede görev yapan 2.882 öğretmen için de eğitim döneminin son günü tamamlanmış oldu. Karne töreni, Kaptan Altay Altuğ İlkokulu’nda düzenlenirken, törene Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arzu Günaydın, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Büşra Koçak, İmbatlı Mahalle Muhtarı Duran Tunçel, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. BANDO İLE KARŞILANDILAR, ÇİÇEKLE UĞURLANDILAR Tören öncesinde Kaymakam Demir ve beraberindeki protokol okul bandosu eşliğinde karşılandı. Öğrenciler, Demir ve Müdür Günaydın’a çiçek takdim ederek törene renk kattı. Etkinlik kapsamında sınıfları ziyaret eden protokol üyeleri öğrencilere karnelerini ve küçük hediyelerini verdi. “BİLGİ SİZE GÜÇ VERİR, SAYGIYI KARAKTERİNİZLE KAZANIRSINIZ” Törende konuşan Kaymakam Özkan Demir, öğrencilere yaz tatilini verimli geçirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Kitap okumanın önemine dikkat çeken Demir, “Kendinizi geliştirmeye özen gösterin. Geleceğimizin umudu sizlersiniz. Vatanımızı, milletimizi sevip yükselmesi için çalışın. Unutmayın ki bilgi size güç verir, saygıyı karakterinizle kazanırsınız” dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İlköğretim davası, insan olma, millet olma davasıdır” sözünü hatırlatan Demir, öğrencilere geleceklerine umutla sarılmaları çağrısında bulundu. TÖREN SONRASI ÖĞRETMENLERLE SOHBET EDİLDİ Karne dağıtımının ardından okulun bayrak törenine katılan protokol, öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okudu. Törenin ardından öğretmenler odasına geçen Kaymakam Demir ve Müdür Günaydın, öğretmenlerle sohbet ederek emeklerinden dolayı teşekkür etti. Program, okulun öğretmen ve yöneticileriyle çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Geri