Karşıyaka’da iç transferde ilk hamle Abdülkadir için

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
TFF 3. Lig’de yeni sezon hazırlıklarına henüz başlayamayan Karşıyaka’da, kongre sürecinin tamamlanmasının ardından yönetim ilk hamlesini iç transferde yaptı. Yeni futbol şube başkanı Ziyanur Hasbay, geçtiğimiz sezonun önemli isimlerinden tecrübeli stoper Abdülkadir Öksüz’ün menajeriyle masaya oturdu. Geçen sezon Menemen FK’dan transfer edilen 26 yaşındaki savunmacı, yeşil-kırmızılı formayla 27 maçta ilk 11’de görev yaparak istikrarlı performans sergilemiş ve 2 gole imza atmıştı. Abdülkadir’in 1. Lig ve 2. Lig’den teklifler aldığı, bu nedenle Karşıyaka’ya dönüş konusunda henüz net bir karar vermediği öğrenildi. Kadroda Büyük Dağılma Mali sıkıntılar ve uzayan kongre süreci nedeniyle kadrosunu büyük oranda kaybeden Karşıyaka’da, Ferdi Burgaz ve Kadir Bakırtaş dışındaki tüm as futbolcular takımdan ayrıldı. Bu iki oyuncunun da son anda ödemeleri yapılarak serbest kalmaları önlenmişti. Yönetim, elde kalan sınırlı isimlerle yola devam etmenin planlarını yapıyor. Yeni Sezon Öncesi Bütçe Sıkıntısı Lig'deki yeni statü gereği kadrolarda yalnızca 25 yaş üstü 5 futbolcuya yer verilebilecek olması, transferde seçici davranmayı zorunlu kılıyor. Ancak Karşıyaka’da asıl sorun, transfer yapabilmek için gerekli bütçenin henüz oluşturulamamış olması. Yönetim kaynak arayışlarını sürdürüyor. Teknik Direktör Belirsizliği Sürüyor Teknik direktör konusunda da belirsizlik devam ederken, camiada sosyal medya üzerinden Cüneyt Dumlupınar ismi öne çıkmaya başladı. Öte yandan, futbola destek veren eski başkanlardan Azat Yeşil’in milli takımlarda görev alan deneyimli bir teknik adamla temasta olduğu da kulislerde konuşuluyor. Gözler Eski Başkanların Görüşmesinde Karşıyaka camiası ise haftaya damga vurması beklenen kritik bir görüşmeye odaklandı. Eski başkanlar İlker Ergüllü ve Cenk Karace’nin yapacağı toplantının, kulübün geleceği ve olası finansal destek konusunda belirleyici olması bekleniyor.

Geri