Karşıyaka’da eğlenceli yaz okulu başvuruları başlıyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Karşıyaka Belediyesi, yaz tatilinde çocuk ve gençlerin hem eğlenip hem öğrenmesini sağlamak amacıyla kapsamlı bir yaz okulu programı başlatıyor. 8-14 yaş grubuna hitap eden ve tamamen ücretsiz olarak düzenlenecek yaz okulunda çocuklar sanat dolu bir yaz tatili geçirecek. Başvurular 23–30 Haziran Tarihleri Arasında Sınırlı kontenjanla açılacak yaz okuluna kayıtlar 23-30 Haziran tarihleri arasında yapılabilecek. Kayıt işlemleri, Bahçelievler Katlı Pazar Yeri'nde bulunan Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kurs Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 0 (232) 365 69 12 numaralı telefonu arayarak bilgi edinebilecek. Temmuz’dan Eylül’e Sanat ve Eğlence Dolu İki Ay Eğitim programı 7 Temmuz’da başlayacak ve 5 Eylül’e kadar devam edecek. Hafta içi her gün saat 13.30’da başlayacak atölyeler, 17.30’a kadar sürecek. Program kapsamında temel dans, ritim, drama ve Türk halk dansları gibi çeşitli atölyeler düzenlenecek. Öğrenciler hem eğlenceli vakit geçirecek hem de sosyal ve kültürel becerilerini geliştirme imkânı bulacak. Başkan Yıldız Ünsal: “Çocuklarımız Güvenli ve Keyifli Bir Ortamda Gelişecek” Yaz okuluyla ilgili açıklamalarda bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, çocukların yaz tatilini verimli değerlendirmeleri için titizlikle hazırlanan programla onların kişisel gelişimlerine katkı sunmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Ünsal, “Yeni şeyler öğrenirken eğlenecek, arkadaşlık bağlarını güçlendirecek ve ilgi alanlarını keşfetme fırsatı bulacaklar. Tüm çocuklarımızı bu keyifli sürecin bir parçası olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Eğitim ve Eğlence Bir Arada Karşıyaka Belediyesi’nin yaz okulu, sadece tatil eğlencesi değil; çocukların yaratıcılıklarını ve özgüvenlerini geliştirecek, sosyal ilişkilerini güçlendirecek etkinliklerle de dikkat çekiyor. Ücretsiz olarak sunulan bu fırsat, velilerden de yoğun ilgi görmesi beklenen bir sosyal belediyecilik örneği olarak öne çıkıyor. Bülten

Geri