Karşıyaka mahalle merkezlerinde yıl sonu sergileri düzenlendi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı mahalle merkezlerinde bu yıl boyunca düzenlenen hobi ve meslek edindirme kursları, sezonu birbirinden özel sergilerle tamamladı. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Yoksul ile birlikte Ali Rıza Bodur Eğitim Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen sergide, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 300’ün Üzerinde Kursiyer Katılım Sağladı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle gerçekleşen kurslarda toplamda 300’den fazla kursiyer yer aldı. Çini, punch, resim, takı gibi farklı el sanatlarının yer aldığı sergide, kursiyerlerin ortaya çıkardığı eserler büyük ilgi gördü. Başkan Yıldız Ünsal, kursiyerlerle sohbet ederek çalışmaları için onları tebrik etti ve usta öğreticilere teşekkür belgelerini takdim etti. Mahalle Merkezleri Dayanışma ve Öğrenme Alanı Başkan Ünsal, yaptığı konuşmada, mahalle merkezlerinin sadece kurs alanı değil, aynı zamanda sosyal dayanışma ve öğrenme mekânları olduğunu vurguladı. “Kadınların sosyal ve ekonomik yaşamda daha güçlü olmaları için nitelikli eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz” diyen Ünsal, önümüzdeki yaz dönemi ve kış sezonunda da yeni kurs programlarının planlandığını söyledi. İmbatlı ve Kemal Anadol Mahalle Merkezlerinin yıl sonu sergileri ise önümüzdeki günlerde ziyaretçilerini ağırlayacak. Bülten

Geri