A
Admin
Yönetici
Yönetici
2025 eğitim yılının kapanış tarihi ve karne dağıtım saatleri belli oldu! Öğrenciler 20 Haziran Cuma günü karnelerini alacak ve yaz tatiline başlayacak. Karneler genellikle sabah 08:30’dan itibaren dağıtılırken, saatler okuldan okula değişiklik gösterebilir. Yeni eğitim yılı ise 8 Eylül’de başlayacak. 2025 Okullar Ne Zaman Kapanacak? 2024-2025 eğitim yılı, 20 Haziran 2025 Cuma günü sona erecek. Öğrenciler bu tarihte karnelerini alarak yaklaşık 3 ay sürecek yaz tatiline başlayacaklar. Yaz tatili süresi boyunca öğrenciler dinlenme ve kendilerini geliştirme fırsatı bulacak. Karneler Ne Zaman ve Saat Kaçta Verilecek? Karnelerin dağıtımı genellikle okulların kapanış günü sabah saatlerinde başlıyor. 2025 yılında da karneler 20 Haziran Cuma günü sabah saat 8:30’dan itibaren dağıtılmaya başlanacak. Ancak karne dağıtım saati, okul yönetimlerinin planlamasına göre değişiklik gösterebiliyor. Bazı okullarda karne törenleri sabah erken saatlerde yapılırken, bazı okullarda ise karne dağıtımı öğleden sonraya kalabiliyor. Velilerin ve öğrencilerin, kesin karne saatlerini öğrenmek için kendi okullarından bilgi almaları önem taşıyor. 2025-2026 Eğitim Yılı Ne Zaman Başlayacak? 2025-2026 eğitim öğretim yılı ise 8 Eylül 2025 Pazartesi günü başlayacak. Birinci dönem, 16 Ocak 2026 Cuma günü sona erecek. Öğrenciler yaklaşık iki buçuk aylık yaz tatilinin ardından yeni eğitim yılına dinlenmiş ve motive olarak başlayacak. KAYNAK: NTV