Kanserle mücadele eden şarkıcı Jessie J ameliyat oldu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İngiliz şarkıcı Jessie J, birkaç hafta önce sosyal medya hesabından kansere yakalandığını duyurmuştu. KANSERE YAKALANDIĞINI DUYURDU 37 yaşındaki ünlü isim, "Bunu hayranlarımla ve beni önemseyen insanlarla paylaşmak istiyorum ve ayrıca paylaşımcı biriyim. Hayatımda yaşadığım her şeyi her zaman paylaştım. 'No Secrets' şarkım çıkmadan önce bana meme kanseri teşhisi konuldu" ifadelerini kullanmıştı. Kanserin erken teşhis edildiğini vurgulayan şarkıcı, ameliyat oldu. Hastane odasında çekilen fotoğrafını paylaşan Jessie J, son 48 saatte yaşadığı iniş çıkışları ve tedavi sürecindeki duygusal dalgalanmaları anlattı. Doktoruna, hemşirelere ve Chanan Safir Colman'a teşekkür eden ünlü isim; evinde olduğunu ve dinlendiğini söyledi. "HEM İYİ HEM KÖTÜ ANLARI PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM" Jessie J “Bu yolculukta hem iyi hem de zor anları paylaşmaya devam edeceğim. Şu anda zor bir dönemden geçen herkesi kucaklıyorum. Hepimiz bunu atlattık” dedi. Ünlü şarkıcının, Chanan Safir Colman ile birlikteliğinden iki çocuğu var.

Geri