A
Admin
Yönetici
Yönetici
İstanbul’un en köklü ve prestijli belediyelerinden biri olan Kadıköy Belediyesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere çeşitli kadrolarda memur alımı gerçekleştirecek. Peki, başvuru için aranan şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte tüm merak edilenler… Memur Alımı Kadro Dağılımı Nasıl Olacak? Memur alımı kadro dağılımı nasıl olacak sorusu vatandaşların radarına girdi, Kadıköy Belediyesi’nin 28 Temmuz 2025 tarihinde yayımlayacağı memur alımı ilanı kapsamında alınacak kadrolar henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, geçmiş alımlara bakıldığında memur, zabıta memuru, veri hazırlama ve kontrol işletmeni gibi pozisyonların yer alması bekleniyor. Başvuru İçin Aranan Şartlar Neler? Kadıköy Belediyesi memur alımı için başvuru yapacak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40. ve 48. maddelerinde belirtilen genel şartları taşıması gerekiyor. Başvuru için gerekli temel şartlar şunlardır: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak: Adayların T.C. vatandaşı olması zorunludur. KPSS puan şartı: 2023 veya 2024 KPSS sınavlarından en az 70 puan almış olmak. Eğitim şartı: Lise, ön lisans veya lisans mezunu olmak. Kadrolara göre özel eğitim şartları ilanda belirtilecektir. Yaş şartı: 657 sayılı Kanun’un 40. maddesine uygun olarak, genellikle 18 yaşını doldurmuş olmak. Sağlık durumu: Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması. Kamu haklarından mahrum olmama: Kamu haklarından yoksun bırakılmamış olmak. Adli sicil kaydı: Yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş olmak. Başvuru İçin Hangi Belgeler İsteniyor? Başvuru için hangi belgeler isteniyor sorusunun detaylarını öğrenmek isteyenlere, Kadıköy Belediyesi memur alımı başvuruları, genellikle şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla kabul ediliyor. Başvuru için gerekli belgeler şunlardır: Başvuru formu Kimlik belgesi Diploma veya mezuniyet belgesi KPSS sonuç belgesi Biyometrik fotoğraf Sağlık beyanı Adli sicil kaydı Yabancı okul mezunları için denklik belgesi Son Başvuru Tarihi Ne Zaman? Son başvuru tarihi ne zaman sorusunu merak edenler için, Kadıköy Belediyesi’nin 28 Temmuz 2025 tarihinde yayımlanması beklenen memur alımı ilanı için başvuru süreci, ilanın yayımlanmasının ardından başlayacak. Son başvuru tarihi ise, 1 Ağustos 2025 olacak. Kadıköy Belediyesi’nde Çalışmanın Avantajları Neler? Kadıköy Belediyesi’nde çalışmanın avantajları neler sorusunun yanıtı, Kadıköy Belediyesi, çalışanlarına modern bir çalışma ortamı, kariyer geliştirme fırsatları ve sosyal haklar sunar. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, hizmet içi eğitim programları ile personelin mesleki gelişimini destekler.