A
Admin
Yönetici
Yönetici
Amber Heard ile yaşadığı davayla dünya gündemine oturan Johnny Depp, The Sunday Times’a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. “#MeToo hareketi için bir çarpışma testi mankeniydim” diyen ünlü oyuncu, gerçeği temsil etmenin önemine dikkat çekti. Depp, kariyerinin kırılma anlarını ve yeniden Hollywood’a dönüşünü de ilk kez bu kadar açık anlattı. "GEÇİP GİTMEZ, ÇÜNKÜ GERÇEK DEĞİLSE ÜZERİME YAPIŞIR" Johnny Depp, The Sunday Times'a verdiği röportajda hem oyunculuk kariyerinde yeni bir sayfa açtığını hem de Amber Heard ile yaşadığı yıpratıcı dava sürecini değerlendirdi. 2016’da Heard tarafından yöneltilen aile içi şiddet suçlamalarının ardından adeta linç kültürünün hedefi olduğunu söyleyen Depp, “Ben #MeToo hareketi için bir çarpışma testi mankeniydim” dedi. 2018’de The Sun’a açtığı iftira davasını kaybeden Depp, bu süreçte Warner Bros.'un “Fantastik Canavarlar” serisinden de ayrılmıştı. Ancak 2019'da Heard’e açtığı iftira davası, 2022’de kendi lehine sonuçlandı. Oyuncu, Washington Post’ta yayımlanan suçlayıcı yazıya karşılık olarak kendini ve gerçeği savunma ihtiyacı hissettiğini belirtti. “SADECE GERÇEĞİ SÖYLÜYORDUM, BAŞKA HİÇBİR ŞEY DEĞİL” Virginia’daki davadan önce hissettiklerini de paylaşan Depp, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Bakın, iş çoktan çığrından çıkmıştı. Herkes ‘geçer gider’ diyordu ama ben buna güvenemem. Ne geçip gidecek? Tüm dünyaya yayılmış o kurmaca mı? Hayır, geçmez. Gerçeği temsil etmezsem, gerçekten o suçları işlemişim gibi olurdu.” Depp, mahkeme öncesinde hiç gergin olmadığını da vurguladı: “Ezberlenecek bir replik yoktu, sadece gerçeği söylüyordum. Zarları at gitsin.” “SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIM” Medyada çıkan karalayıcı haberler ve kamuoyu baskısına rağmen geri adım atmadığını belirten Johnny Depp, mücadele sürecini şu sözlerle özetledi: “Kolay olmayacağını biliyordum ama umrumda değildi. ‘Sonuna kadar savaşacağım.’ dedim. Ya sonunda benzin pompalamak zorunda kalırsam? Sorun değil. Daha önce yaptım.” HOLLYWOOD’A DÖNÜŞ: “DAY DRİNKER” YOLDA Zor geçen yılların ardından yeniden sinemaya dönen Depp, Penélope Cruz’la birlikte rol alacağı Lionsgate yapımı “Day Drinker” adlı aksiyon-komedi filmiyle 2026’da beyazperdede olacak. Röportajda geçmişe dair hiçbir pişmanlık taşımadığını söyleyen oyuncu, “Hayatımla ilgili hiçbir pişmanlığım yok. Çünkü geçen haftaki akşam yemeğini değiştirmek için elimizden ne gelir ki? Hiçbir şey” diyerek sözlerini noktaladı. Kaynak: beyazperde