İzmir'de hiç ceza almadan 45 yıl taksicilik yaptı, plaketle ödüllendirildi!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İzmir’de 45 yıldır taksi şoförlüğü yapan Hüseyin Özden, bugüne kadar tek bir trafik cezası almadan sürdürdüğü meslek hayatıyla hem meslektaşlarının hem de müşterilerinin takdirini topluyor. DİSİPLİNLİ SÜRÜŞÜYLE ÖRNEK GÖSTERİLDİ İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından yapılan açıklamaya göre, 65 yaşındaki Hüseyin Özden, yıllardır kent trafiğinde direksiyon sallayan deneyimli bir şoför. Onu diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise 45 yıllık meslek hayatında hiç trafik cezası almamış olması. Türkiye'nin en yoğun trafikli şehirlerinden biri olan İzmir’de bu başarısı ile öne çıkan Özden, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından çiçek ve plaketle ödüllendirildi. ODA BAŞKANINDAN TEBRİK ZİYARETİ İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Özkan, Özden’i çalıştığı Altınordu Pazar Taksi Durağı’nda ziyaret ederek örnek davranışından dolayı tebrik etti. Özkan, “Hüseyin ağabeyimiz sadece İzmir’e değil, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir davranış sergilemiş. Bu şehirde 45 yıl boyunca ticari taksi kullanıp hiç ceza almamak, mesleğe duyulan saygının en güzel göstergesi. Böyle örnek isimleri kamuoyuna tanıtmak ve teşekkür etmek bizim sorumluluğumuzdur. Mesleğimizin saygınlığını artıran her bir arkadaşımızın yanındayız." ifadelerini kullandı. “GENÇ MESLEKTAŞLARIMA TEMİZLİK VE SAYGI TAVSİYESİ” Hüseyin Özden ise trafik kurallarına olduğu kadar kişisel bakıma ve temizlik kurallarına da dikkat ettiğini vurguladı. Mesleğini sürdüreceği süre boyunca aynı disiplini koruyacağını belirten Özden, “Yaklaşık 45 yıldır taksicilik yapıyorum. Bu süre zarfında hiç trafik cezası yemedim. Sakal tıraşı olmadan asla araca binmedim. Genç meslektaşlarıma tavsiyem, araçlarınızın içi dışı daima temiz olsun. İnsanlara saygılı davranın. Yolcu indirip bindirirken dikkatli olun. Özellikle çocuklara karşı daha hassas olun. Zamanı geldiğinde bu mesleği bırakacağım ama disiplinli çalışmanın gururunu her zaman taşıyacağım." diye konuştu.

Geri