İş dünyasının iki devi Kuşadası’nda genç çiftin nikah şahitliğini yaptı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Swissotel Resort Spa Çeşme’de hafta sonu düzenlenen nikah merasimi, iş dünyasından birçok ismi bir araya getirdi. Kuşadası Marina Müdürü Hakan Tellioğlu ile eşi Figen Tellioğlu'nun oğlu Mehmet Tellioğlu ve Mentor Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Ergen ile Aydan İris'in kızı Beste Ergen, bu özel günde hayatlarını birleştirdi.

Rahmi Koc Evlilik

RAHMİ KOÇ’TAN EVLİLİK ÖĞÜDÜ

Nikah şahitliğini yapan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, genç çifte evlilik tavsiyelerinde bulundu. Koç, “Benim için bu akşam burada olmak büyük bir keyif. Size bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Bazen bir alıp kırk dokuz verirsiniz bazen kırk dokuz verip bir alırsınız. Uzun vadede elliye elli getirmek lazım” dedi.

LUCİEN ARKAS’TAN MUTLULUK DİLEĞİ

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas da törende şahitlik yaptı. Arkas, “Babasıyla 24 sene çalıştık. Ömür boyu mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

Nikah töreni, iş dünyasının önde gelen isimlerini, genç çiftin yakınlarını ve ailelerini bir araya getirdi. Tören boyunca samimi anlar yaşandı ve çiftin yeni hayatı için mutluluk dilekleri iletildi.

Geri