İl Sağlık Müdürü Eriş Başaran Akça, Bu Kez Acil Servisi İnceledi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Geçtiğimiz hafta Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Menteşe Devlet Hastanesi, Yatağan Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Komuta Merkezi ve Bodrum Devlet Hastanesi’nde denetimlerde bulunan Akça, bu kez Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ni ziyaret etti. Acil Serviste görevli doktor ve sağlık personeliyle bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Akça, hastalarla da tek tek ilgilendi, bazı hastaları bizzat muayene etti. Acil servisin ihtiyaçlarını yerinde tespit eden Akça, eksiklerin giderilmesi için talimat verdi. Acil Servisteki yoğun bakım ihtiyacına da dikkat çeken Akça, 1 Temmuz itibariyle 6 yoğun bakım yatağının acil serviste hizmete alınacağını açıkladı. Böylece hastaların sedye üzerinde yoğun bakım servisi boşalmasını beklemesi sona erecek. ‘’Muğla’da Adamı Olanı Değil, Liyakatli Olan Görev Yapacak’’ Akça, ziyarette yaptığı açıklamada, “Hiç kimseye karşı ön yargılı değilim. Çalışan ve hakkını veren herkesle aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Vatandaş bizden hizmet bekliyor, bu beklentilere karşılık vereceğiz. Muğla’da artık adamı olan değil, liyakatli olan görev alacak. Kimse torpille uğraşmasın, çalışarak terfi etmeye baksın” ifadelerini kullandı. Akça, hastanelerdeki denetimlerin sorunların tespiti amacıyla devam edeceğini belirtti.

Geri