Hastaneye kaldırılan Nazan Öncel'den haber var!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türk müziğinin güçlü sesi Nazan Öncel, sabaha karşı yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle yeniden hastaneye kaldırıldı. Mayıs ayında geçirdiği kalp krizi sonrası iki stent takılan sanatçının bu kez yüksek nabız ve tansiyon şikayetleri nedeniyle müdahale gördüğü öğrenildi. Öncel’e bir stent daha takıldığı açıklandı. Bir kez daha müdahale edildi Mayıs ayında kalp krizi geçiren ve anjiyo sonrası iki stent takılarak tedavi altına alınan Nazan Öncel, bir süredir sağlık durumunu yakından takip ediyordu. Ancak sabaha karşı gelişen rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılan sanatçıya, doktorlar bir kez daha müdahale etti. Yüksek tansiyon ve nabız nedeniyle kontrol altına alınmaya çalışılan Öncel’e üçüncü bir stent takıldığı belirtildi. “Ama olmuyorsa, olmuyor demek ki” Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Nazan Öncel, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. “Bu kalp için elimden geleni yaptım. 'Yürü' dediler yürüdüm, 'diyet yap' dediler yaptım, 'bol su iç' dediler içtim, 'stent' dediler, kabul ettim. Ama olmuyorsa, olmuyor demek ki… Dua edin” sözleriyle takipçilerine seslenen sanatçının paylaşımı, hayranlarını endişelendirdi. Taburcu tarihi belirsiz Sanatçının sağlık durumu kontrol altında tutulurken, tedavisi hastanede devam ediyor. Nazan Öncel’in ne zaman taburcu edileceği ise henüz netlik kazanmadı. Sağlık ekibi, sanatçının gelişimini yakından takip ediyor. Haberler.com

Geri