Hapis cezası alan Ozan Güven sessizliğini bozdu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Oyuncu Ozan Güven ile eski sevgilisi Deniz Bulutsuz arasında 2020 yılında yaşanan olay sonrası açılan dava, geçtiğimiz hafta karara bağlandı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Güven, “kasten yaralama” suçundan 2 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Diğer suçlamalar olan “cebir, tehdit veya hileyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “hakaret” suçlarından ise beraat etti. Bulutsuz da “basit yaralama” suçlamasından beraat etti. Karar Duruşmasına Hiçbir Taraf Katılmadı 13 Haziran 2020’de yaşanan olayın ardından açılan davanın karar duruşmasında Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz yer almadı. Duruşmada sadece tarafların avukatları hazır bulundu. İki tarafın da karşılıklı şikâyetçi olduğu süreçte, uzlaştırma sağlanamamış ve savcılık iki ayrı iddianame hazırlamıştı. "Sadece Mahkemeyle İlgileniyorum" Karar sonrası ilk kez bir etkinlikte görüntülenen Ozan Güven, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti. “Davayla ilgili konuşmak istemiyorum, yargı süreci devam ediyor. Önemli bir gelişme olursa açıklama yaparız” diyen oyuncu, Bulutsuz’un “Cezaevine gireceği günü bekliyorum” sözleri hatırlatılınca ise, “Ben hiç ilgilenmiyorum o konuyla. Sadece mahkemeyle ilgileniyorum” yanıtını verdi. Sessizliğini Bozdu, Ama Yorum Yapmadı Kararın ardından ilk kez kameraların karşısına çıkan Güven’in herhangi bir pişmanlık ya da duygusal açıklama yapmaması kamuoyunun dikkatinden kaçmadı. Oyuncunun, konuyla ilgili sorulara karşı sergilediği soğukkanlı ve mesafeli tavır, eleştirilere neden oldu. Haberler.com

Geri