Hande Doğandemir ve Emre İzer cephesinde yeni bir başlangıç mı var?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Son olarak Taş Kağıt Makas dizisinde “Güneş” karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Hande Doğandemir, mimar Emre İzer’le ilişkisine yeniden şans verdiği yönündeki iddiaları doğruladı. "Bu İşler Hiç Belli Olmuyor" Geçtiğimiz günlerde yeniden bir araya geldikleri konuşulan çift, önceki akşam bir davette görüntülendi. Basın mensuplarının ilişkiyle ilgili sorularını yanıtlayan Doğandemir, “Olabilir, bu işler hiç belli olmuyor. Şu an keyfimiz yerinde. Çok da bir şey söylemeyeyim çünkü ben de ne diyeceğimi bilemiyorum. Her şey yolunda” dedi. Net Yanıt Vermekten Kaçındı “Tekrar birlikte misiniz?” sorusuna doğrudan cevap vermeyen oyuncu, “Yani her şey yolunda, keyfim yerinde. Netleştirdiğimde siz de biliyor olursunuz ama ben iyiyim, keyfim yerinde. Yaz geldi, yeni projeler var. Bir dahaki sefere daha net konuşuruz” açıklamasında bulundu. Geçmişte Kısa Süren Bir Aşk Yaşamışlardı Temmuz 2024’te Doğandemir’in “Geldi benimki” notuyla paylaştığı fotoğrafla birlikte ikilinin aşkı ortaya çıkmış, kısa süre sonra ayrıldıkları öğrenilmişti. Mimar Emre İzer, daha önce oyuncu Şebnem Bozoklu ile altı yıl süren bir evlilik yaşamıştı. Sözcü

Geri