Hande Doğandemir Eski Aşkına Bir Şans Daha Verdi: “Şu An Keyfimiz Yerinde”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Hande Doğandemir ve Emre İzer Yeniden Birlikte! Son olarak "Taş Kağıt Makas" dizisinde 'Güneş' karakteriyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Hande Doğandemir, bu kez özel hayatıyla gündemde. 2024 yılında kısa süreli bir ilişki yaşadığı mimar Emre İzer ile yeniden birlikte olduğu iddiaları, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada sıkça konuşulmuştu. Bir davette objektiflere yakalanan Doğandemir, barışma sorularını gülümseyerek karşıladı ve yaptığı açıklamayla iddiaları doğruladı. “Olabilir, Bu İşler Hiç Belli Olmuyor” Hande Doğandemir, magazin muhabirlerinin soruları karşısında net bir açıklamadan kaçınsa da, “Şu an keyfimiz yerinde” diyerek ilişkilerinin yeniden başladığını ima etti. Ünlü oyuncu, “Olabilir, bu işler hiç belli olmuyor. Çok da bir şey söylemeyeyim çünkü ben de ne diyeceğimi bilemiyorum. Her şey yolunda” sözleriyle gündeme oturdu. Emre İzer Kimdir? Hande Doğandemir’in yeniden birlikte olduğu mimar Emre İzer, daha önce oyuncu Şebnem Bozoklu ile altı yıl süren bir evlilik yaşamıştı. Özel hayatını genellikle gözlerden uzak yaşayan İzer, mimarlık dünyasında tanınan bir isim olarak biliniyor. Magazin Dünyasında Yankı Uyandırdı Hande Doğandemir ve Emre İzer’in yeniden bir araya gelmesi, magazin camiasında da sürpriz olarak değerlendirildi. Özellikle ilişkilerine ikinci bir şans verme kararı, hayranları tarafından “olgun bir adım” olarak yorumlandı.

Geri