Hakan Altıner "Selenay"ı kabul etmek için, Kurtlar Vadisi’ni reddetti

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bir dönemin en sevilen çocuk dizilerinden Selena, bugün hala YouTube üzerinden yeni nesillerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Renkli karakterleriyle hafızalarda yer eden dizinin unutulmaz isimlerinden biri de “Ekrem Amca” karakteri oldu.

HAKAN ALTINER’İN KARAR ANI

Dizide “Ekrem Amca”ya hayat veren usta oyuncu Hakan Altıner, verdiği bir röportajda o dönemde aynı anda iki farklı projeden teklif aldığını açıkladı. Altıner, Selena ve Kurtlar Vadisi arasında seçim yapmak zorunda kaldığını söyledi.

“ÇOCUĞUM BENİ MAFYA KARAKTERİYLE HATIRLASIN İSTEMEDİM”

Altıner, tercihini yalnızca kariyer açısından değil, baba kimliğiyle de düşündüğünü vurguladı. Ünlü oyuncu, “İyi ya da kötü, bir karakterle anılıyorsunuz. Ben de çocuğumun beni bir mafya karakteriyle değil, sevilen bir figürle hatırlamasını istedim” dedi.

ÜCRET DAHA DÜŞÜKTÜ AMA GÖNLÜ SELENA’DAN YANAYDI

Ünlü oyuncu, Selenadan gelen teklifin, Kurtlar Vadisi’nden teklif edilen ücretin üçte biri olduğunu açıkladı. Buna rağmen gönlünün çocuk dizisinden yana olduğunu belirtti.

OĞLUNU DÜŞÜNEREK KARAR VERDİ

Altıner, kararında henüz 2,5–3 yaşlarında olan oğlunun etkili olduğunu ifade ederek, “İlerde seyrettiği zaman babasını bir 'mafya reisi' olarak mı, yoksa 'Ekrem Amca' olarak mı görsün; bu benim tercih sebebimdi” dedi.

“YANILMADIM, EKREM AMCA UNUTULMAZ OLDU”

Kararından dolayı mutlu olduğunu dile getiren oyuncu, “Yanılmadım. 'Ekrem Amca', uzun soluklu bir karakter ve iyi bir insan olarak herkesin hafızasında yer etti. Bu beni çok sevindiriyor” ifadelerini kullandı.

SELENA’NIN ETKİSİ DEVAM EDİYOR

2006–2009 yılları arasında ekrana gelen Selena, çocuklara hitap eden yapısıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizinin karakterleri, yeni kuşak tarafından da hâlâ sevgiyle izleniyor.

EKREM AMCA HAFIZALARDAKİ YERİNİ KORUYOR

Dizinin en çok benimsenen yüzlerinden biri olan “Ekrem Amca”, sevgi dolu tavırlarıyla izleyicilerin kalbinde özel bir yer edindi.

SÖZCÜ

Geri