Hakan Akkaya’dan şaşırtan kilo itirafı! Modacı açık konuştu: Şişman insan sevmiyorum

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ünlü modacı Hakan Akkaya, katıldığı YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Akkaya, kilolu insanları sevmediğini belirterek, “Şişman insan sevmiyorum. Kilo insanı yaşlı ve kıro gösteriyor. Kiloluyken kendimden de nefret ediyordum” dedi.

KARADENİZ’DEKİ TEK UZAYLI

Aslen Karadenizli olan Akkaya, çocukluk yıllarında farklı bir stili olduğunu ifade etti: “Çocukluğumun geçtiği Karadeniz’deki tek uzaylı bendim”. Modacı, sinirli bir yapısı olduğunu ve çok insan sevmediğini de itiraf ederek, “İnsanlar benim iyi bir insan olmama tahammül edemiyor” dedi.

5C8Cb7E707291C1D74Ff4Da3

KENDİNDEN DE NEFRET ETTİĞİ DÖNEM

Akkaya, en çok 40 bedene kıyafet dikmeyi sevdiğini belirtti ve kilo konusundaki görüşlerini şöyle sürdürdü: “Kötü, kötü, kötü. Beslenme alışkanlıklarımız Amerika’ya benziyor”. Bir dönem kendisinin de fazla kilolu olduğunu belirten modacı, “Kiloluyken kendimden de nefret ediyordum” dedi.

ÇAĞLA ŞIKEL BENİM TOTEMİM

Hakan Akkaya, birçok defilesinde baş manken olarak Çağla Şıkel’i podyuma çıkardığını ve ünlü modelin kendisine uğur getirdiğini belirterek, “Çağla benim totemim” dedi. 20 yılı aşkın süredir modada olan Akkaya, 2005 yılında kendi markasını kurdu ve kısa sürede çok sayıda önemli defileye imza attı. Ayrıca “Bugün Ne Giysem” adlı yarışma programında jüri üyeliği yaptı.

(HÜRRİYETKELEBEK)

Geri