A
Admin
Yönetici
Yönetici
4 YAŞTAN 18 YAŞA KADAR KIZ ÖĞRENCİLERE HİZMET VERECEK Yeni kurs merkezi, hem küçük yaş grupları hem de hafızlık eğitimi almak isteyen genç kızlar için hizmet verecek. Özellikle 4-6 yaş arası Kur’an eğitimi ve yatılı hafızlık programı ile bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verilmesi hedefleniyor. BİNANIN YAPIMI TAMAMLANDI, ŞİMDİ SIRA EŞYA VE DONANIMDA Kurs binasının inşaatı hayırseverlerin destekleriyle büyük ölçüde tamamlandı. Ancak öğrencilerin sağlıklı ve konforlu bir ortamda eğitim alabilmesi için binanın iç donanım ve tefrişat ihtiyaçlarının giderilmesi gerekiyor. Bu kapsamda dernek yetkilileri, hayırsever vatandaşlara destek çağrısında bulunuyor. EYLÜL-EKİM HEDEFİ: BAĞIŞ ÇAĞRISI YAPILDI Hedef, Eylül veya Ekim ayında eğitime başlanması. Ancak bu hedefin gerçekleşebilmesi için gönüllülerin ve hayırseverlerin katkılarına ihtiyaç duyuluyor. Bağış yapmak isteyenler için banka bilgileri şöyle: Alıcı Adı: Kumluca Ahlak Medeniyet Eğitim Derneği IBAN: TR63 0020 5000 0990 5737 4000 01 Manevi değerlere sahip bir nesil için örnek proje Dernek yetkilileri, bu kursun sadece Kur’an eğitimi değil, aynı zamanda ahlak, edep ve sorumluluk bilinci kazandıran bir eğitim modeli sunacağını vurguluyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Kumluca’da manevi eğitime gönül veren birçok ailenin beklentisine de cevap verilmiş olacak. Hayırseverlerin her katkısı, bölge gençliğinin geleceğine yapılan değerli bir yatırım olarak görülüyor.