Güven Bana filminin konusu ne? Güven Bana filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Senaryosunu ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in üstlendiği "Güven Bana" filmi, 5 Temmuz Cumartesi akşamı televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Film, gösterime girdiği 24 Şubat 2023 tarihinden bu yana ilgiyle takip ediliyor. Güven Bana filmi, absürt olaylar silsilesiyle dolu, kara mizah ve suç ögelerini içeren yapısıyla dikkat çekiyor. Filmi kaçıran ya da tekrar izlemek isteyenler için konu ve oyuncu kadrosuna dair tüm detaylar belli oldu. GÜVEN BANA FİLMİNİN KONUSU NEDİR? Film, hayatın zor şartlarında ayakta kalmaya çalışan iki kardeşin başına gelen trajikomik olayları konu alıyor. Annelerinin vefatı sonrası yatalak babalarına bakmak zorunda kalan Özcan ve Sercan, bir yandan da tefeciye olan borçlarını ödemeye çalışır. Bu borcu kapatmak için dayıları Müslüm’den alacaklarını tahsil etmek isterler. Ancak tam parayı alacakları anda Müslüm Dayı kalp krizi geçirerek hayatını kaybeder. Paranın cebinde olduğuna inanan kardeşler, mecburen dayılarının cebinden alıp borcu ödemeye giderler. Fakat paranın sahte olduğu anlaşılır. Çözüm olarak parayı geri yerine, yani cenazedeki ceket cebine bırakmak isteyen kardeşler, bu sırada geri dönüşü olmayan bir olaylar zincirine sürüklenir. Film, kara komedi unsurlarıyla bu macerayı eğlenceli bir dille işliyor. GÜVEN BANA OYUNCULARI KİMLER? Filmin başrollerinde sevilen oyuncular yer alıyor. Kadroda şu isimler bulunuyor: Cihangir Ceyhan - Özcan Okan Çabalar - Sercan Erdal Özyağcılar - Hulusi Ufuk Bayraktar - Yılmaz Özgür Emre Yıldırım - Vedat Pelin Karahan - Zeynep Köksal Engür - Baba Zihni Göktay - Müslüm Serap Önder - Feriha Onur Gökçek - Yiğit Kıvanç Baran Aslan - Hayri Tuncay Beyazıt, Murat Çelik, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Korhan Herduran da filmde rol alan diğer isimler arasında.

Geri