Google’dan yeni özellik! Fotoğraflarınız artık videoya dönüşecek

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Google Fotoğraflar kullanıcıları artık hareketsiz fotoğraflarını kısa videolara dönüştürebiliyor. Oluştur sekmesinden yapılabilen bu işlem, Google’ın en gelişmiş video üretim modeli Veo 3 tarafından destekleniyor.

VEO 3 İLE DAHA GERÇEKÇİ HAREKETLER

Temmuz 2025’te tanıtılan Veo 3, seleflerine göre daha keskin ve doğal hareketler sunuyor. Kullanıcılar “Hafif Hareket” veya “Kendimi Şanslı Hissediyorum” modları arasında seçim yaparak fotoğraflarına abartısız hareket efektleri ekleyebiliyor. Google sözcüsü Michael Marconi, Veo 3’ün önceki modellere kıyasla çok daha gerçekçi bir deneyim sunduğunu vurguladı.

Google 2

GOOGLE I/O’DAN FOTOĞRAFLAR’A

Veo 3, ilk olarak Google I/O 2025 etkinliğinde, metinden videoya dönüştürme aracı Flow ve yapay zeka destekli video editörü Vids ile tanıtılmıştı. Ücretli AI Ultra planı ile ultra gerçekçi ses ve daha kapsamlı video özellikleri sunulurken, ücretsiz kullanıcılar da sınırlı günlük erişimle kısa videolar oluşturabiliyor.

FOTOĞRAFLAR: SADECE DEPOLAMA DEĞİL, YARATICI PLATFORM

Yeni özellik sayesinde Google Fotoğraflar, 3B animasyonlar ve anahtar kelimeye dayalı otomatik içerik oluşturma gibi araçlarla yalnızca bulut depolama değil, yaratıcı bir platforma dönüşüyor. Kullanıcılar hem günlük anılarını hem de içerik üretim süreçlerini bu araçlarla zenginleştirebilecek.

HEDEF: YAPAY ZEKAYI HERKESE ULAŞTIRMAK

Google, kısa videolar ve yapay zeka destekli araçlarla geniş kullanıcı kitlesine yaratıcı içerik üretme imkânı sunmayı hedefliyor. ABD’de başlayan uygulama, kısa süre içinde küresel çapta kullanıma sunulacak.

CNNTÜRK

Geri