A
Admin
Yönetici
Yönetici
Kara, Hava ve Deniz kuvvetlerinden 3 isim önerdiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Trabzonlusu olsun’ dedi. Arkasından yine Trabzonlu birine talimat vererek, bir kez daha GBT’sinin araştırılmasını istedi. Aile yakınları gurbetçi olduğundan yurtdışı bağlarına da bakılmış ama eksiklik bulunamamıştı. Erdoğan, damadı, kızları ve torunları ile birlikte dinlenmek için Marmaris’e gittiği günlerde hareketlilik başlamıştı. 15 Temmuz darbe girişiminin başladığı gün. FETÖ, yavere görev veriyor ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yer ve konumunu öğrenmesi isteniyor. Albay bilgi toplamak için Ege’deki tüm ast ve üstlerini arıyor. Tabi istihbaratımız adım, adım takip ediyor ve enseliyor! İstihbarat ülkelerin kendini koruması ve ayakta tutması için en önemli faaliyet birimidir. İran Cumhurbaşkanlığı makamında Ahmedinejad var. Uranyum zenginleştirilmesi için başlayan çalışmalar sonrası ülkesi İran, İsrail ve ABD ajanları ile kaynamaya başlıyor. Bu ajanları yakalamak için Ahmedinejad özel bir karşı istihbarat ekibi kuruyor. Bir süre sonra kurulan o ekibin başındaki kişinin de İsrail’e çalışan ajan olduğu ortaya çıkıyor! Biz Türk istihbaratımız ile gurur duyalım. Son 10 yıl içinde 160’a yakın ABD ve İsrail ajanını paketlenmişler. Türkiye’nin üzerine oynanan oyunları Cumartesi günü yazmıştım. Cemal Kaşıkçı cinayeti de bunlardan biri idi. Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu ve özel konutta Kaşıkçı’yı öldürdü, asitle eritti, sonra da Başkonsolosluktan Kaşıkçı’ya benzer bir kişiyi çıkardı ve Türkiye’de kayboldu rolünü oynamaya çalıştılar. Milli istihbaratımız bunu da yemedi. 35 yıl Güneydoğu Anadolu bölgesinde jandarma ayrı, MİT ayrı, Genel Kurmay istihbaratı ayrı, Emniyet istihbaratı ayrı çalışma yaptı ve raporlar tuttu, farklı muhbir ve itirafçılar kullandılar. PKK daha da güçlendi. Peki, PKK terör örgütünü nasıl bitirdik? 15 Temmuz 2016 FETÖ operasyonlarından sonra istihbarat bir elde toplandı ve PKK’ya nefes aldırmadılar. ABD, İngiltere ve İsrail yıllarca terörü besledi. Şimdi de daha büyük oyun çevirmeye başladılar. İngilizler masum ve etliye sütlüye dokunmaz görülüyorlar ama İran Tel Aviv’e bomba attı diye uçak gemilerini hemen bölgeye yönlendirebiliyorlar. Ne Türkün ne Müslümanların dostu yok. Bir de Trump’ın oyununa bakar mısınız, Önce İsrail ile İran’ı barıştıracağım diye Umman’da masaya oturttu, arkasından geldi, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’ı 3 trilyon dolar çarptı. Arkasından da İsraile ‘haydi vur’ dedi. Neden? Ülkenin huzurunu bozuyorlar diye Güney Amerikalı göçmenleri sınır dışı etmeye çalışması üzerine çıkan isyan ABD sokaklarını yaktı yıktı. O yetmezmiş gibi Trump en yakın dostum dediği Elon Musk tarafından cezaevinde ölen kadın ticareti yapan Epstein, ile ilişkili olduğunu iddia etmiş ve azledilmesini istemişti. Bütün bunlar nasıl kapanacaktı, Trump ve Netanyahu koltuklarını nasıl sağlamlaştıracaktı? İran’a saldırı da 4.gün. ABD sokaklarını gösteren ne bir televizyon ne de internet sitesi kaldı. Maalesef Türk insanının dik duruşu bozuluyor. Etrafınızda neler olup bittiğine dikkat edin, ülkenizin sorunlarına daha fazla kulak kabartın. Hiçbir şey gözünüzden kaçmasın!