Genç modelin 4 milyon liralık aylık harcaması tartışma yarattı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Sosyal medya dünyasının parlayan isimlerinden biri olan 22 yaşındaki Camilla Araujo, yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Instagram’da 5.3 milyon, TikTok’ta ise 9.3 milyon takipçiye sahip olan genç model, ABD’nin Miami kentinde lüks bir yaşam sürdüğünü ve bu yaşam tarzını hak ettiğini savundu. Aylık harcamalarının yaklaşık 100 bin dolara (yaklaşık 4 milyon TL) ulaştığını söyleyen Araujo’nun açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. “Bu Benim Normalim” Jam Press’e konuşan Araujo, ekonomik krizlerin dünya genelinde etkili olduğu bir dönemde yaptığı yüksek harcamaları “normal” olarak tanımladı. Yılda 16 milyon dolar kazandığını belirten Araujo, kimseye minnet borcu olmadığını vurgulayarak, “Benim zamanım para. Bu hayatı kimse bana vermedi, ben yarattım” dedi. Genç model, zenginliğini eleştirenlere karşı ise sert bir çıkış yaptı: “Bu hayatı yaşamak benim hakkım. Kimseye hesap vermek zorunda değilim.” Lüks Hayatın Detayları Araujo’nun yaşam tarzı, sıradan harcamaların çok ötesine geçiyor. Her hafta damar içi vitamin terapileri alan, haftada birkaç kez masaj yaptıran, manikürü için aylık yaklaşık 1.000 dolar harcayan modelin günlük yemekleri de özel bir şef tarafından hazırlanıyor. Ev işlerine zaman ayıramayacak kadar meşgul olduğunu belirten Araujo, temizlik, organizasyon ve günlük planlama gibi işler için evde asistan ve personel çalıştırdığını açıkladı. Kendisini tanıyan insanların yoğun ilgisi nedeniyle dışarıda yemek yemeyi de tercih etmediğini söyledi. “Ellerim Kusursuz Olmadan Dışarı Çıkmam” Görünüşüne büyük önem verdiğini belirten genç fenomen, kişisel bakımına dair detayları da paylaştı. Günlük manikürünü evde profesyonel hizmetle yaptıran Araujo, “Ellerim kusursuz görünmeden dışarı adım atmam” diyerek dış görünüşün, onun hayatındaki vazgeçilmez unsurlardan biri olduğunu dile getirdi. Üstelik bu harcamalar arasında gardırop ve seyahat giderlerinin yer almadığını da belirterek, asıl büyük harcamalarının bunlar dışında olduğunu ima etti. “Dipten Geldim, Bu Lüksü Hak Ettim” Camilla Araujo’nun açıklamalarındaki en dikkat çeken unsurlardan biri ise yaşam öyküsüne dair verdiği ayrıntılar oldu. Geçmişte şiddet gördüğünü, üniversiteyi yarıda bıraktığını ve iki farklı işte çalışmak zorunda kaldığını anlatan Araujo, “Dipten geldim, şimdi rahat yaşamayı hak ediyorum. Kendimi iyi hissetmek için bu harcamaları yapıyorum” sözleriyle kendini savundu. Gerçeklikten Kopuk mu, Kendi Yolunu Çizen mi? Araujo’nun lüks yaşantısı sosyal medyada kimileri tarafından “gerçeklikten kopuk”, “ayrıcalıklı” ve “abartılı” olarak yorumlandı. Ancak genç modelin “Bu hayatı çalışarak ben yarattım” çıkışı, destekleyenleri tarafından özgüvenli ve kararlı bulunuyor. Araujo’nun açıklamaları, sosyal medya fenomenlerinin yaşam tarzları ile toplumdaki ekonomik eşitsizlikler arasındaki uçurumu yeniden tartışmaya açtı. Sözcü

Geri