Galatasaray'ın eski futbolcusunun eşi kansere yakalandı! Paylaştığı videoya destek yağdı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Daha önce Galatasaray'da forma giyen Marcao, kanser tedavisi gören eşi için bir video yayınladı. Marcao'nun görenleri duygulandıran videosunda eşinin saçlarını keserek bu zorlu süreçte yanında olduğunu gösterdiği görüldü. Marcao'nun kanserle mücadele eden eşi Pan Teixeira için videonun altına çok sayıda destek yorumları geldi. Galatasaray taraftarları da yaptıkları yorumlarla Marcao ve eşine desteklerini gösterdi. Yayınlanan videoya kısa sürede binlerce yorum yağdı. MARCAO'DAN KANSER TEDAVİSİ GÖREN EŞİNE DESTEK Galatasaray'ın eski oyuncularından Marcao, ailesiyle beraber yaşadığı zorlu günlerde sevenlerinden büyük destek görüyor. Marcao'nun eşi Pan Teixeira'nın kanser tedavisi gördüğü öğrenilirken Marcao, kanserle mücadele eden eşinin saçlarını kestiği anları sosyal medya hesabından paylaşarak destek videosu yayınladı. Kısa sürede çok sayıda izlenen videoya Marcao'nun sevenleri ve Galatasaray taraftarlarından destek yorumu yağdı. GALATASARAY TARAFTARLARI DA YALNIZ BIRAKMADI Brezilyalı yıldız defans oyuncusunun eşi ile beraber yaptığı paylaşıma Galatasaray taraftarlarından da yorum yağdı. Sarı kırmızılı taraftarlar, eski futbolcuları Marcao ve ailesini bu zorlu süreçte yalnız bırakmadı. Marcao'nun eşi de sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla duygulandırdı. Çiftin birbirlerine sevgisini ve beraber aştıkları zorlukları dile getiren bu mesajlar görenleri duygulandırdı. Marcao da eşinin duygusal mesajına karşılık verdiği yanıtında; 'Bu benim aşkım, sadece Tanrı ve biz buraya gelmek için neler çektiğimizi biliyoruz. Bana ve kızlarımıza her zaman sahip çıktığın için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum ömrüm. Biliyoruz ki yolumuz uzun sabır ve tevazu ile hedefimize ulaşacağız.' notunu ekledi. Kaynak: Haber Merkezi

Geri