A
Admin
Yönetici
Yönetici
Galatasaray MCT Technic Erkek Basketbol Takımı, ABD’li oyun kurucu Errick McCollum’u yeniden kadrosuna kattığını duyurmuştu. Eski takımına geri dönen McCollum, sosyal medya hesabından heyecan dolu bir paylaşım yaptı. “Geri döndüm! Sanki hiç gitmemişim gibi! Beni özlediniz mi!?” sözleriyle sarı-kırmızılı takıma dönüşünün mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. “Hâlâ kulaklarımda “MVP” tezahüratlarınızı duyabiliyorum…” Paylaşımında McCollum, “Galatasaray ile sözleşme imzaladığımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Profesyonel kariyerimde ilk kupamı kazandığım kulüp (2016), 10 yıl önce beni ilk kez Türkiye’ye getiren kulüp, ailemin ve benim bu güzel ülkeye aşık olduğumuz yer… İsminin, oyunumun ve imajımın Avrupa’da büyüdüğü organizasyon. Hâlâ kulaklarımda “MVP” tezahüratlarınızı duyabiliyorum… Her şeyin tam bir döngüyle yeniden buluşması inanılmaz. Cim Bom Bom!” ifadelerine yer verdi. McCollum, geçen sezonun ortasında Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe Beko’ya transfer olmuş ve bu hamle, eleştirilerin odağı haline gelmişti. Ancak gösterdiği performansla tüm şüpheleri boşa çıkardı. Fenerbahçe’de başarılı performans ABD’li oyuncu, Fenerbahçe Beko’nun Türkiye Kupası, EuroLeague ve Basketbol Süper Ligi şampiyonluklarında önemli rol oynayarak başarılarına büyük katkı sağlamıştı. (Gerçek Gündem)