Forza 23 Başkanı Burak Sudan İstifa Etti

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Forza 23 taraftar gurubu başkanı ve tribün lideri Burak Sudan sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla kamuoyuna istifa ettiğini açıkladı. Sudan sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “ Bugün itibariyle aldığım karar gereği forza 23 grubu başkanlığını ve tribün liderliğini bırakıyorum.3 yıldır yaşadıklarımı siz değerli kamuoyuna bu açıklama ile bir nebze içimi dökmek istiyorum yaşadıklarıma sondan başlayacak olursak hepinizin malumu olan van maçı ve olaylar ile ilgili şunları söylemek istiyorum ben allaha cok şükür en son ne zaman korktuğumu unutmuş biriyim Allah’ın verdiği canı yanlız Allah’ın alacağına iman ettiğim icin korku kelimesi benim dünyamda yer almayan bir kelimedir ancak beni üzen vanspor taraftarından, kürt aşiretlerinden sayısız kesimden ölüm tehditleri aldığım bir süreçle sonlanan van maçı sonrası uğradığımız sahipsizlik artık dayanılmaz boyuta gelmiştir. Öyleki 18 yaşında gençlere para cezası verilmesi stadlara giriş yasağı cezaları aileleriyle karşı karşıya gelmeleri sayisiz haksızlığa elazığ kamuoyu sessiz kalmıştır. Şahsımın ve grubumun hic bir zarar görmediği van maçı sonrası yaptığım açıklamalar tamamen armamız ve yönetimimiz icin taşlanan siyasetçilerimiz için olmuş olsada emniyet beni ifadeye çağırıp ceza verdiğinde yanında olmaya çalıştığım bu kesimden hiç bir destek görmedim. Bırakın desteği kulüp bir avukat bile gönderemedi bunu bile şahsi dostluğum olan cihan erdim hocamın gönderdiği avukatımız ile bu mücadeleyi bile tek başıma vermek zorunda bırakıldım. Doğukent stadından bugüne kadar içerde dışarda bütün maçlarda grubum ile takımımızın yanında yer aldık. Elazığspor’ un en sahipsiz günlerinde kimse yokken sadece biz vardık şimdi şampiyon olmuş stadı tamamlanmış bir Elazığspor’ un peşinden herkes gidiyor gocunmuyoruz gidilsin de tabiki ama vefa önemlidir. Dört senedir verilen emeğin görülmesi önemlidir biz bu grubu bu evreye getirirken yönetimden sadece bilet desteği tribün se bir davulu bile yeri geldi cebimizden aldık.! Hiçbir kesimden destek görmedik ve görmemeye devam ediyoruz artık bu haksızlıklar ile mücadele etmeye gücüm kalmamıştır. Tribüncü olan herkes gayet iyi bilir ki elazığ için kale arkasında ses çıkaran bir grup bir mucizeydi ama bizler bırakın ses çıkaran grubu kale arkasında şehrin en büyük taraftar grubunu kurduk ve 3 sezon boyunca her maça damgamızı vurmayı başardık takımımızı senelerdir takılıp kaldığı üçüncü ligden çıkardık ama bunları belirttiğim bir kaç destek dışında tamamen kendi çabamız ve forza 23 grubunun her bir ferdi aslan gibi olan gençleri ile yaptık artik yoruldum ve maclari bir taraftar olarak takip etme kararı aldım bakalım bu süreçte birileri çıkıp bizim yaptığımızı yapabilecek mi bununda takipçisi olacağım. Çıktığım bu yolda hiç bir zaman sorgulamadan her siyasetçinin peşinden gitmedim dolayısıyla teşekkür listemde de çok fazla insan yok hatta hiç yok..! en büyük teşekkür ise grubu kurma yolunda diger gruplardan elazığ dan gelen tehdit, baskı unsurlarının tamamina göğüs geren forza 23 grubundaki kardeşlerimedir her zaman dimdik yanımda duran bu zor görevi dört yıl boyunca yürütebildiysem bu tamamen onlar sayesindedir ki bu konuşmalarım bir veda olsada veda etmedigim tek kesim forza 23 ailesidir her zaman bir abileri olarak onların yanında olmaya devam edeceğim “ ifadelerine yer verdi.

Geri