A
Admin
Yönetici
Yönetici
Elazığspor, yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle Fırat Gül’le yeniden el sıkıştı; iç transferde ise Beykan Şimşek bordo beyazlı formayı giymeye devam edecek… TFF 2. Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Elazığspor, Teknik Direktör Fırat Gül’le anlaşmaya varırken, iç transferde Beykan Şimşek’le de sözleşme uzattı. Yönetim, transfer çalışmalarına da hız verdi.. FIRAT GÜL’LE ŞAMPİYONLUK HEDEFİ TFF 2. Lig’de yeni sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Elazığspor, teknik direktörlük görevinde Fırat Gül ile yola devam etme kararı aldı. Geçtiğimiz sezon Bülent Yenihayat’ın istifası sonrası takımın başına geçen ve 6’da 6 yaparak dikkat çeken Fırat Gül, Elazığspor yönetimiyle her konuda anlaşmaya vardı. Elazığspor Başkanı Ahmet Feti Yılmaz ve Asbaşkan Mustafa Şerifoğulları’nın İstanbul’da bir araya geldiği Gül ile yapılan görüşmede yeni sezon planlaması ele alındı. BEYKAN ŞİMŞEK’TEN “EVET” Yönetim, iç transferde de önemli bir adım atarak, sözleşmesi sona eren ve birçok kulübün listesinde yer alan Beykan Şimşek’le yeniden anlaştı. Elazığsporlu stoper Ercan Coşkun’un İzmir’deki düğününde bir araya gelen Beykan Şimşek ve bordo beyazlı yöneticiler, oyuncuya sunulan 2 yıllık teklifte mutabakata vardı. Beykan’ın önümüzdeki günlerde Elazığ’a gelerek yeni sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. İÇ TRANSFERDE YOĞUN MESAİ Elazığspor’da iç transfer görüşmeleri hafta sonuna kadar hız kazanacak. Yönetim, sözleşmesi sona eren 6 futbolcuyla yeniden masaya oturmayı planlarken, kalmasını istedikleri isimler arasında stoper Ercan Coşkun, orta sahada Mikail Koçak ve Yağızcan Erdem yer alıyor. Hasan Ekici ve Berşan Yavuzay’ın takımda tutulması için de girişimler sürerken, sezon boyunca performansı tartışılan Kerim Frei ile yollar kesin olarak ayrıldı. DIŞ TRANSFER HAREKATI BAŞLIYOR Yönetimin, Fırat Gül’ün Elazığ’a gelmesiyle birlikte transferde nihai kararları vereceği öğrenildi. Yeni sezon öncesi dış transferde de hareketli günlerin yaşanması bekleniyor.