A
Admin
Yönetici
Yönetici
Voleybol Milletler Ligi'nde fırtına gibi esen A Milli Kadın Voleybol Takımı, İstanbul’daki ikinci haftanın ikinci maçında Kanada’yı 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan milli voleybolcu Gizem Örge, yeniden sahaya çıkmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi. “Yaklaşık 2 ay sonra sahaya çıktım” diyen Örge, İstanbul’da seyirci karşısına çıkmanın ayrı bir duygu olduğunu belirterek, “Böyle güzel bir atmosferde evinde oynamak ittiren bir güç oluyor. 6’da 6 ile yolumuza devam ediyoruz. İnşallah final etabını da namağlup tamamlayarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Takım içindeki genç oyuncularla ilgili de konuşan tecrübeli libero, onların performansından duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Gençler aşırı tatlılar, saygılılar, yetenekliler. Hem enerji hem de güç veriyorlar. Tecrübeli isimlerle birlikte harmanlandıklarında bu, voleybol ülkesi olarak bizim geleceğimiz için çok kıymetli. Onlar çok heyecanlı, çok hızlı adapte oluyorlar. Biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.” “Adım adım ilerliyoruz” diyen Örge, İstanbul etabındaki son maçlara da değindi: “Yarın Güney Kore’ye hazırlanacağız, ardından Brezilya maçı var. Hedefimiz bu etabı namağlup kapatmak.” Ay-yıldızlı ekip, İstanbul etabında kalan iki maçında Güney Kore ve Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Filenin Sultanları, İstanbul’dan yenilgisiz ayrılması halinde finale giden yolda çok büyük avantaj elde edecek.