A
Admin
Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe'nin kaleci arayışı sürerken, ismi son günlerde sarı-lacivertli kulüple anılan Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır hakkında çarpıcı bir açıklama geldi. Sport Digitale kanalında konuşan gazeteci Murat Zorlu, Uğurcan transferiyle ilgili edindiği kesin bilgiyi kamuoyuyla paylaştı. Murat Zorlu kaleci arayışlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘’Bir takım söylentiler çıkıyor. Kaleci transferi konuşuluyor Uğurcan konuşuluyor. Benim öğrendiğim net bilgi. Ben dün Uğurcan’ın net bir şekilde Fenerbahçe’de olamayacağını Trabzonspor’un Uğurcan’ı Fenerbahçe’ye vermeyeceklerine ilişkin olarak çok net bir bilgi aldım’’ Kuzey’in Trabzonspor Forması gündem oldu Kaptan Uğurcan Çakır ile ilgili olarak dün ve bugün ulusal medya Fenerbahçe’ye gidebileceğine ilişkin olarak pek çok haber yayınlanmıştı. Trabzonspor taraftarını öfkelendiren bu açıklama sonrası yönetim kanadından bir yalanlama gelmemesi ‘’acaba’’ sorularının sorulmasına neden olurken gazeteci Zorlu’nun söylemleri Uğurcan’ın yurt dışına gitme isteğindeki iddiaları daha da güçlendirdi. Öte yandan Bodrum’da tatil yapan Uğurcan’ın sevimli oğlu Kuzey’in Bordo-Mavili formayla çekilmiş fotoğrafının servis edilmesi günün anlamına uygun bir hareket olarak değerlendirildi.