Fenerbahçe kaptanı sakatlık sürecini anlattı: "Tünelin sonundaki ışığı görüyorum"

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe'nin takım kaptanı Mert Hakan Yandaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda 6 Ağustos Çarşamba günü oynanacak Feyenoord maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan deneyimli futbolcu, yaşadığı süreci şöyle özetledi: "Talihsiz bir süreç yaşadım. Dünyada çok sık rastlanmayan bir sakatlık geçirdim. Ama geri dönmek için büyük bir mücadele veriyorum. Dört aydır her gün 3-4 saat bireysel idman yapıyorum. Şu anda tünelin sonundaki ışığı görmüş durumdayım. En kısa sürede takıma dönmek istiyorum." TAKIMA SAHA DIŞINDA DESTEK VERİYOR Saha dışında da takımın yanında olduğunu vurgulayan Mert Hakan, "Takıma hem saha içinde hem de saha dışında yardımcı olmak istiyorum. Şu an aktif olarak sahada olamasam da desteğim sürüyor. Yeni gelen oyunculara Fenerbahçe camiasının büyüklüğünü anlatıyoruz, bu bizim için çok önemli. Bu rolü üstlenmeye devam edeceğim," dedi. MAÇTA OYNAMASI BEKLENMİYOR AMA MORAL KAYNAĞI OLACAK Tecrübeli kaptanın, 6 Ağustos'taki Feyenoord maçında forma giymesi beklenmiyor. Ancak, Mert Hakan Yandaş'ın sahalara kısa süre içinde dönmesi planlanıyor ve takım için moral ve motivasyon kaynağı olmaya devam edeceği ifade edildi. (Cumhuriyet)

Geri