Fatih Tekke’nin Umutsuz İmajı Gündem Oldu: Öyle Bir Şey Yaptı Ki!..

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, transferde yaşanan gecikmeye sitem etti. Sabah Spor’da yayımlanan görüntüsü spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Transferleri yapacaklarını açıklamıştı

Trabzonspor teknik direktörü Fatih Tekke’nin Sabah Spor’da yayınlanan videosu spor gündemi yerinden oynattı. Tekke idman videosunda topu eline alıp sahanın ortasında üzerine oturunca Sabah spor ekibi görüntüyü renkliden siyah beyaza alarak bir anlamda Tekke’nin kadro yapılanmasında gecikmeden ötürü umutsuzluğuna vurgu yapmış oldu. Süper Ligin tamamlanmasına 10 hafta varken gerek teknik heyet ve gerekse yönetim yeni sezon planlaması için oyuncularla temasta olduklarını ve transferleri yapacaklarını açıklamıştı. Bordo-Mavili ekipte Avrupa kupalarına katılamamak ta oyuncu tercihlerinin Trabzonspor’a yöneliminde etkili olurken Fatih Tekke transferde yaşanan gecikmeye ilişkin şunları söylemişti:

Şu an için biraz yavaş kaldık diyebilirim

Vallahi oyuncularıma söylediğim, oyuncularıma söylediğimi sizlerle paylaşabilirim. Oyuncularıma söylediğim için söylüyorum bunu. En az iki tane ortası ayağı, bir tane kenar ve bana göre bir tane de stoper. Bana göre. Bunu oyuncularımla paylaştım. Sizle de paylaşımında bir sakınca yok. Ama bu arada tabii ki sayısal bir problemimiz var. Dolayısıyla içerideki oyuncuların kalacaklar, gidecekler meselesi var. Bu biraz maalesef bizden kaynaklı değil ama biraz yavaş ilerliyor. Bunu biraz daha hızlandırmamız lazım. Beklentim o. Ama şu ana kadar gördüğüm özellikle başkanımız ve tüm ekip elinden gelen her şeyi yapıyor. Bazen istemediğimiz anlar durumları yaşayabiliyoruz ama şu an için biraz yavaş kaldık diyebilirim.

Geri