Esra Erol’un kardeşi Eda Erol'un görkemli kına gecesi! Eda Erol o mutlu anlarını sosyal medyadan paylaştı!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Sunucu Esra Erol’un kardeşi Eda Erol, geçtiğimiz aylarda pilot sevgilisi Ekrem Karaçayır’dan aldığı evlilik teklifi sonrası önceki akşam görkemli bir kına gecesi düzenledi. Etkinlik, aile ve yakın dostların katılımıyla gerçekleşti.

Edaerol

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE

Eda Erol, bir dönem hayatını Alişan ile birleştirme kararı almasıyla magazin gündemine gelmişti. Alişan, o dönemde şunları söylemişti: "Verdiğim sözü tuttum. Son 15 gün kala Allah Eda'yı karşıma çıkardı. Bayramdan sonra istemeye gideceğiz. Cumhurbaşkanımızın bana sözü var. Nikâh şahidimiz olacak" Ancak nişanlarından 1.5 ay sonra çift ayrılık kararı aldı. Ayrılığın, Eda Erol’un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu ile bağlantılı olduğu iddia edilmişti.

Bir Gecede Kahkaha Sevgi Dostluk Ve Ask Birlesti Yadigr Elbisem De Bu Masalin En Guzel Parc 10Jpg Qbo 7Q Iggk S Ds K X F61Rj Q

EKREM KARAÇAYIR’LA YENİ AŞK

Ayrılığın ardından uzun süre ortalarda görünmeyen Eda Erol, geçen nisanda sosyal medyadan pilot Ekrem Karaçayır’dan evlilik teklifi aldığını duyurdu. Yıllar sonra gönlünü Karaçayır’a kaptıran Erol, önceki akşam gerçekleştirilen kına gecesiyle mutluluğunu resmileştirdi.

Kına Yakma

INSTAGRAM’DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Eda Erol, kına gecesinden çekilen fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: "Bir gecede kahkaha, sevgi, dostluk ve aşk birleşti… Yadigâr elbisem de bu masalın en güzel parçası oldu. Canım ailelerimize ve bütün güzel enerjisiyle orada olan tüm sevdiklerime teşekkür ederim. Beraber olduğumuzda her şey daha da güzel sizi çok ama çok seviyorum. Siz benim bu yolculuktaki en büyük yol arkadaşımdınız." Paylaşımlar, takipçilerden yoğun beğeni ve yorum aldı.

(SÖZCÜ)

Geri