A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ünlü oyuncu Enis Arıkan, konuk olduğu bir programda kariyerine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oyunculuk yolculuğunun başlarında yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle çok sayıda niteliksiz projede yer almak zorunda kaldığını itiraf etti. Bu projeler arasında en çok “Gizli Gerçekler” dizisinden söz eden Arıkan, “Ucuz ve kötü bir oyunculuktu ama yine de başardım” ifadelerini kullandı. “Parasız kaldım, kötü işlerde oynamak zorunda kaldım” Programda kendisine yöneltilen “Hiç yapmasaydım dediğin bir iş oldu mu?” sorusuna samimiyetle yanıt veren Arıkan, kariyerinin başlangıcında maddi sebeplerle bazı dizilerde rol aldığını belirtti. Oyuncu, bu yapımlarda canlandırdığı karakterlerin de rahatsız edici olduğunu dile getirerek, özellikle “kızları kötü yola düşürdüğünü” söyledi. “O kadar utanıyordum ki…” Enis Arıkan, söz konusu dizinin meşhur olduktan sonra her gün televizyonda yayınlanmasının kendisini rahatsız ettiğini de anlattı. “O kadar utanıyordum ki” diyen Arıkan, “Gizli Gerçekler”in ekranlara tekrar gelmesiyle yaşadığı duygusal yükü “kahrolduğunu” belirterek paylaştı. Bu içten açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandıran Arıkan, başarıya giden yolda yaşadığı zorlukları bir kez daha gözler önüne serdi. (Sözcü)